Χάρις Αλεξίου: Το συγκινητικό “αντίο” στον Λευτέρη Χαψιάδη – “Θα σε τραγουδάμε φίλε μου”
Credit: haris_alexiou_official/instagram

Η Χάρις Αλεξίου με μια συγκινητική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον σπουδαίο στιχουργό, Λευτέρη Χαψιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Αχ βρε Λευτέρη μου. Εσύ έγραψες το «Μία είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία». Κι όμως για σένα υπάρχει και για εκεί ταξιδεύεις τώρα. Θα σε τραγουδάμε φίλε μου”, έγραψε η Χάρις Αλεξίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο κορυφαίος στιχουργός με καταγωγή από τον Έβρο, που είχε γράψει στίχους για 525 τραγούδια και είχε συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές, έφυγε από τη ζωή στις 2 τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το pameevro.gr, ο Λευτέρης Χαψιάδης, ο διακεκριμένος στιχουργός, ποιητής και συγγραφέας είχε ένα ατύχημα αφού έπεσε και χτύπησε μέσα στο σπίτι του και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του είχε προσβληθεί και από κορονοϊό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα