Boris Johnson: Γαμήλιο πάρτι έναν χρόνο και… μία παραίτηση μετά
REBECCA FULTON/DOWNING STREET/PA WIRE

Στενοί συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς κατέφθασαν στη γραφική έπαυλη στο Cotswold όπου ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για τον γάμο του με την Carrie.

Γύρω στις 17.30 άρχισαν να φθάνουν οι περίπου 200 καλεσμένοι, για το ποτό καλωσορίσματος. Ανάμεσα σ’ αυτούς που εθεάθησαν να εισέρχονται στην έκταση, ήταν ο πατέρας του Boris Johnson, Stanley, η αδελφή του Rachel, και ο υπουργός για τις ευκαιρίες του Brexit, Jacob Rees-Mogg.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούσαν να χαλαρώσουν σε δέματα σανού και παγκάκια που είναι τοποθετημένα έξω και να τρώνε και να πίνουν σε βαρέλια και μικρά τραπέζια καθώς θα απολάμβαναν τη θέα σε απέραντα λιβάδια και περιβόλια.

Ο διαδηλωτής κατά του Brexit, Steve Bray, που εμφανίστηκε έξω από την έκταση κρατώντας πανό όπου αναγραφόταν “Διεφθαρμένη κυβέρνηση των Τόρι”απομακρύνθηκε από την αστυνομία, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Boris και η Carrie παντρεύτηκαν κρυφά πέρυσι μπροστά σε 30 καλεσμένους σε εκκλησία στο Ουέστμινστερ, στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Φέρεται ότι ήλπιζαν να γιορτάσουν την ξεχωριστή ημέρα τους με στυλ κάποια στιγμή, αλλά η ακολουθία των πολιτικών κρίσεων που είχε να αντιμετωπίσει ο Boris ως Βρετανός πρωθυπουργός τους ανάγκασε αρκετές φορές να αναβάλουν το πάρτι του γάμου τους. Πλέον, έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που το ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους ενώ ο Boris Johnson παραιτήθηκε και από την πρωθυπουργία, οπότε έχει τον χρόνο για μία λαμπερή γαμήλια γιορτή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα