Πρίγκιπας Harry: Ενοχλημένος από τον ασφυκτικό έλεγχο της Meghan
@ibtimes.co.uk

Αμφιλεγόμενα ήταν τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την ομιλία του πρίγκιπα Harry στα Ηνωμένα Έθνη, για τη Διεθνή Ημέρα του Νέλσον Μαντέλα, πριν από δέκα ημέρες ενώ οι αντιδράσεις συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Διάφορα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας “έδειχνε νευρικός και ότι ήταν γεμάτος ένταση” και “δεν φαινόταν χαρούμενος” κατά την εκφώνηση της “περίεργης” ομιλίας του. Αλλά αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η αντίδραση των ειδικών στη γλώσσα του σώματος, με τους περισσότερους να μιλούν για ελεγκτική συμπεριφορά της Meghan.

Lokman Vural Elibol/Anadolu Agency via Getty Images

Η Αυστραλή ειδική, η Katia Loisel, τόνισε ότι “δεν είναι όλα καλά στον κόσμο” του πρίγκιπα Harry. “Η αυτοπεποίθηση του Δούκα του Σάσεξ έχει δεχθεί πλήγμα και το άγχος και η λύπη του ήταν εμφανή σε όλους. Σε περιόδους αρνητικής συναισθηματικής διέγερσης ή άγχους, τα σπλαχνικά νεύρα που ελέγχουν τους μύες του προσώπου, του λαιμού και των ώμων μας συστέλλονται, αναγκάζοντας το σώμα μας να αποσυρθεί υποσυνείδητα και να υποχωρήσει”, είπε στο skynews.com.au πριν από λίγες ημέρες.

Spencer Platt/Getty Images

Βέβαια, κάποιοι χρήστες σχολίασαν ότι ενώ ο Δούκας ήταν πολύ νευρικός, η Μarkle του πρoσέφερε ενθάρρυνση και παρηγοριά, ενώ ήταν στο πλευρό του δείχνοντας τη στήριξή της. Ωστόσο, αυτό ακριβώς φέρεται να ενόχλησε τον πρίγκιπα Harry, ο χειριστικός τρόπος της συζύγου του, σύμφωνα με τον Jesús Enrique Rosas, γνωστό ως τον The Body Language Guy στο YouTube.

Ο ειδικός επί της γλώσσας του σώματος ανέλυσε την εμφάνιση των Σάσεξ και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους πριν από την ομιλία του Harry, και ισχυρίστηκε ότι η συμπεριφορά του άλλαξε όταν η Meghan τον άγγιξε ή του κράτησε το χέρι. Ο Jesús περιγράφει το σχήμα που κάνει το χέρι της Meghan όταν κρατά τον Harry σαν “αγκίστρι”.

Getty Images

Πριν ο Harry εκφωνήσει την ομιλία του, κάθονταν μαζί. Ο Harry έδειχνε χαλαρός, είχε τα χέρια στα πόδια του. Μπορείτε να τον δείτε να χαμογελά εκείνη τη στιγμή, με γνήσιο χαμόγελο. Αλλά μετά η Meghan πάει και του αρπάζει το χέρι. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι εκείνη τη στιγμή ο Harry ακόμη χαμογελούσε. Και η Meghan το κάνει ανέμελα, τον κοίταζε και μετά έστρεψε αλλού το βλέμμα της. Τη στιγμή που του πιάνει το χέρι, τι γίνεται με την έκφρασή του;

Getty Images

Ας το δούμε με αργή κίνηση. Αλλάζει εντελώς έκφραση, κοιτάζει αλλού, κρύβει την έκφρασή του από τη Meghan. Δεν μπορεί να μην το δεις αυτό” σχολίασε ο Jesús και πρόσθεσε: “Αρπάζει το χέρι του σε μία κίνηση που θέλει να τον ελέγχει, το χέρι της καλύπτει το δικό του, αυτός κοιτάζει μακριά και αφήνει το χέρι του, το αφήνει. Τραβά μακριά το χέρι του σαν να τη λέει “μην μου πιάνεις το χέρι”.

Αυτή δεν χαίρεται με αυτό και κάνει το διπλό “αγκίστρι της Markle” στο μπράτσο του, σαν να απαντά “είσαι δικός μου”” επεσήμανε ο ειδικός που επανέλαβε στο βίντεο τη στιγμή για να εξηγήσει στους ακολούθους του ξεκάθαρα την άποψή του. Οι ακόλουθοί του συμφώνησαν μαζί του, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η συμπεριφορά ενός ναρκισσιστή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα