Barack-Michell Obama: Τα χλιδάτα σπίτια τους αξίας 20 εκατ. δολαρίων
Photo by Mark Wilson/Getty Images

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama με την σύζυγό του Michell μπορεί να μην αποκαλούν πλέον τον Λευκό Οίκο «σπίτι τους», αλλά διαθέτουν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Ουάσινγκτον, όσο και στη Μασαχουσέτη. Συνολικά είναι αξίας 20 εκατ. δολαρίων διαθέτοντας απίστευτες ανέσεις για να τις απολαμβάνει το ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους, Malia και Sasha.

Ο Barack και η Michell πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην Ουάσιγκτον, μετά τη λήξη της προεδρίας, μέχρι η μικρότερη κόρη τους να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο λύκειο. Αγόρασαν ένα αρχοντικό σε στιλ Tudor με εννέα υπνοδωμάτια που εκτείνεται σε 8.500 τετραγωνικά μέτρα αξίας 8,1 εκατ. δολαρίων στην γειτονιά Kalorama, μόλις πέντε λεπτά μακριά από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον. Το ακίνητο ήταν ιδιοκτησίας του Τζο Λόκχαρτ, ο οποίος ήταν γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου κατά την περίοδο προεδρίας του Bill Clinton. Η έπαυλη χρονολογείται από το 1928, και βρίσκεται σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσιγκτον.

Το σπίτι της οικογένειας Obama στην Ουάσιγκτον / AP Photo/Andrew Harnik
Το σπίτι της οικογένειας Obama στην Ουάσιγκτον / AP Photo/Andrew Harnik

Η έπαυλη στη Μασαχουσέτη με την ιδιωτική παραλία

Η οικογένεια Obama έχει επίσης μια εντυπωσιακή έπαυλη αξίας 11,75 εκατ. δολαρίων στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Martha’s Vineyard, στη Μασαχουσέτη. Βρίσκεται σε ένα κτήμα 29 στρεμμάτων, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και δική του ιδιωτική παραλία.

H έπαυλη της οικογένειας Obama στη Μασαχουσέτη

Image may contain Pool Water Building Hotel Resort Swimming Pool Housing Villa House and Outdoors

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα