Μέμος Μπεγνής: “Το ότι κόβονται από σίριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει μια κοινωνία οπισθοδρομική”

Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλημέρα”. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον βιγκανισμό, την τηλεόραση και αναφέρθηκε στον λόγο που θεωρεί την κοινωνία οπισθοδρομική.

“Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα γίνουν μουσεία. Με τα ζώα θέλω να παίζω και όχι να τα τρώω. Έχω μπει στο βιγκανισμό τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια. Περίεργη συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα”, τόνισε ο Μάνος Μπεγνής και πρόσθεσε:

“Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια. Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια. Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα.

Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”»,

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα