Η Viola Davis απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχεται για τον ρόλο της ως Michelle Obama
@violadavis

Η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει στις αρνητικές κριτικές που δέχεται για την ερμηνεία της ως Michelle Obama στο «The First Lady» του Showtime και αναγνώρισε ότι «δεν μπορεί να είναι όλοι ρόλοι που αξίζουν βραβεία». Σε συνέντευξη στο BBC News για την προώθηση των νέων της απομνημονευμάτων «Finding Me», η βραβευμένη με Oscar, Tony και Emmy ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τον ρόλο της ως πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ο οποίος προκάλεσε αποδοκιμασίες από κοινό και κριτικούς. Οι περισσότερες αντιδράσεις αφορούν τις εκφράσεις του προσώπου και τα σφιγμένα χείλη, που υιοθέτησε η Viola για να υποδυθεί την Michelle.

Η Davis είπε ότι είναι «απίστευτα οδυνηρό, όταν οι άνθρωποι λένε αρνητικά πράγματα για τη δουλειά σου».

«Πώς προχωράς από την οδύνη και την αποτυχία; Αλλά πρέπει να προχωρήσεις. Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν απολύτως κανένα σκοπό. Πάντα νιώθουν σαν να σου λένε κάτι που δεν ξέρεις. Κάπως έτσι ζεις μια ζωή περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σου λένε ψέματα και υποστηρίζουν, θα είμαι το άτομο στο οποίο θα στηρίζεσαι και θα σου λέει την αλήθεια και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να είναι σκληροί μαζί σου. Αλλά τελικά νιώθω ότι είναι δουλειά μου να κάνω τολμηρές επιλογές. Νίκη ή αποτυχία είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό».

Η 56χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι δεν είχε καμία προσωπική επαφή με τη Michelle Obama και σημείωσε ότι δεν ήταν εύκολο να παίζεις κάποια τόσο αναγνωρίσιμη όσο η Μισέλ Ομπάμα, «ή θα κάνεις πάρα πολλά ή όχι αρκετά».

Αρνητικές κριτικές πάντα θα υπάρχουν, ωστόσο η Viola ξέρει πως να αντιμετωπίζει τους επικριτές της. Άλλωστε έχει αντιμετωπίσει πιο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα