Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της – Στο πλευρό της ο Κάρολος και ο William
Photo by Andrew Matthews - WPA Pool/Getty Images

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι υπό ιατρική παρακολούθηση, αφού οι γιατροί εξέφρασαν τις έντονες ανησυχίες τους για την κατάσταση της υγείας της, όπως αποκάλυψαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με τους πρίγκιπες Κάρολο και William όπως και την Camilla να σπεύδουν στο Μπαλμόραλ για να είναι στο πλευρό της.

Έπειτα από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτής Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα παραμένει στην άνεσή της στο Μπαλμόραλ“, αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Επίσης προστίθεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Camilla και ο πρίγκιπας William ενημερώθηκαν για την εξέλιξη και έσπευσαν στο πλευρό της, ενώ κλιμακώνονται οι φόβοι για την υγεία της βασίλισσας.

Ο βασιλικός βιογράφος και καλός φίλος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Omid Scobie σημείωσε πως “ο πρίγκιπας Edward και η Sophie, Κόμισσα του Ουέσεξ, ταξιδεύουν επίσης στο Μπαλμόραλ. Ο πρίγκιπας Andrew ταξιδεύει μόνος του. Η πριγκίπισσα Anne βρίσκεται ήδη στο Μπαλμόραλ καθώς είχε υποχρεώσεις στη Σκωτία

Λίγα λεπτά πριν από την ανακοίνωση των Ανακτόρων, η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας έλαβε ένα σημείωμα στη Βουλή, με το οποίο ενημερωνόταν για την εξέλιξη. Η Τρας είπε ότι “όλη η χώρα θα ανησυχήσει έντονα με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι“, προσθέτοντας ότι “οι σκέψεις μου – και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο μας – είναι με την Αυτή Μεγαλειότητα τη βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή”.

Στο μεταξύ, χθες, η 96χρονη βασίλισσα ακύρωσε μία συνάντηση με συμβούλους της, έπειτα από σύσταση των γιατρών της, που την κάλεσαν να ξεκουραστεί, όπως έγινε γνωστό. Την προηγούμενη ημέρα, η Ελισάβετ είχε υποδεχθεί στο Κάστρο του Μπαλμόραλ τόσο τον απερχόμενο πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον όσο και τη νέα πρωθυπουργό, Λιζ Τρας την οποία διόρισε επίσημα. Επίσης, είχε αναλάβει κάποια ελαφρά καθήκοντα με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την κατάστασή της και οι γιατροί να της συστήσουν ξεκούραση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα