Η Pink ανακοίνωσε πως δεν θα αναρτήσει ξανά φωτογραφίες των παιδιών της

Μία φωτογραφία που ανάρτησε με τον γιο της ήταν η αφορμή για να κάνουν bullying στην Pink. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιραζόταν πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με την οικογένεια της και τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της.

Αυτό πρόκειται να σταματήσει όμως καθώς το bullying και τα άσχημα λόγια που έγραψαν οι followers της στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε με τον γιο της την έκαναν να αλλάξει γνώμη.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία που είναι μαζί με τα δύο της παιδιά στις διακοπές τους και ο 2χρονος γιος της δεν φοράει την πάνα του.

Πολλοί ήταν αυτοί που εξοργίστηκαν με τη φωτογραφία και σχολίασαν με απαράδεκτο τρόπο, κάνοντας την να πάρει την απόφαση να μην δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της.

Μιλώντας στην Ellen De Generes εξήγησε την κατάσταση αλλά και την απόφαση της: «Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε πως πρέπει να καλέσουν την Πρόνοια, επειδή δεν φορούσε πάνες, και πώς τολμάω να κάνω κάτι τέτοιο, και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Έκλαψα πάρα πολύ μετά από αυτό επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι εικόνες από την οικογένειά μου. Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου περισσότερο από καθετί που έχω κάνει και απλώς δεν θα τα μοιράζομαι πια».

Η pop star δημοσίευσε ξανά τη φωτογραφία, αυτή τη φορά έχοντας ζωγραφίσει στο επίμαχο σημείο και έγραψε στη λεζάντα: «Κάτι πάει πολύ στραβά με πολλούς από εσάς εκεί έξω. Ξεσπάτε με τέτοιο τρόπο για τα γεννητικά όργανα του μωρού μου; Είστε σοβαροί; Όπως οποιαδήποτε φυσιολογική μητέρα στην παραλία, δεν παρατήρησα καν πότε έβγαλε το μαγιό – πάνα του. Διέγραψα την φωτογραφία γιατί είστε όλοι αηδιαστικοί.»

Πηγή: PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram