Το αγαπημένο άρωμα της Audrey Hepburn πρέπει να μπει στη συλλογή σας

Getty Images

Το αγαπημένο μας άρωμα, αυτό που επιλέγουμε καθημερινά και αγοράζουμε ξανά και ξανά καταλήγει να γίνεται ένα από τα πιο ιδιαίτερά μας χαρακτηριστικά. Είναι η «δική» μας μυρωδιά, αυτή που έρχεται στο νου των άλλων μόλις μας σκεφτούν.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πολλά από τα αγαπημένα αρώματα διάφορων διάσημων του εξωτερικού και της εγχώριας σόουμπιζ, και τώρα ήρθε η σειρά της πιο αγαπημένης μας σταρ όλων των εποχών. Μιλάμε φυσικά για την Audrey Hepburn, η οποία είναι μέχρι σήμερα ο ορισμός της κομψότητας και της φινέτσας, και μία γυναίκα με αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα εξίσου μοναδικό άρωμα. Στην προκειμένη περίπτωση, όταν λέμε μοναδικό, το εννοούμε: ο καλός της φίλος Hubert de Givenchy δημιούργησε ειδικά για εκείνη το άρωμα L’Interdit το 1957.

Αν και φήμες λένε πως η ηθοποιός δεν ήθελε να κυκλοφορήσει στην αγορά το συγκεκριμένο άρωμα, ο οίκος το λάνσαρε επίσημα στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Μέχρι σήμερα, παραμένει ένα από τα πιο κλασικά αρώματα και αν δεν το έχετε ήδη στη συλλογή σας, φροντίστε να το προσθέσετε asap!

Η σημερινή εκδοχή του αρώματος:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram