Ζηλιάρης ο πρίγκιπας William – “Δεν αντέχει την επιτυχία του πρίγκιπα Harry”
O πρίγκιπας William, Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Harry, Δούκας του Σάσεξ το 2019 στο Λονδίνο.
O πρίγκιπας William, Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Harry, Δούκας του Σάσεξ το 2019 στο Λονδίνο. Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Ο πρίγκιπας William φέρεται να μην είναι ενθουσιασμένος από την επιτυχία των Invictus Games του αδελφού του, πρίγκιπα Harry.

Μιλώντας στο ειδικό αφιέρωμα του ABC News “Η αποστολή του πρίγκιπα Harry: Life, Family and Invictus Games”, που προβάλλεται τώρα στο Hulu, ο Βρετανός δημοσιογράφος Robert Jobson υποστήριξε ότι η επιτυχία της διοργάνωσης -την οποία ίδρυσε ο δούκας του Σάσεξ- έκανε τον William να “ζηλέψει”.

“Είναι πολύ επιτυχημένο από την αρχή του“, δήλωσε ο Jobson. “Δεν είναι φθηνό, κοστίζει πολλά χρήματα και [ο Harry] κατάφερε να συνεχίσει να συγκεντρώνει αυτά τα χρήματα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γεγονός που είναι εντυπωσιακό”.

Αλλά νομίζω ότι υπήρχε ένας βαθμός ζήλιας για το πόσο καλά είχε πάει“, πρόσθεσε. “Νομίζω ότι ο William εξεπλάγη από το πόσο μεγάλη επιτυχία είχε σημειώσει και πόσα χρήματα είχαν ριχτεί σ’ αυτό και πόσες κυβερνήσεις είχαν εμπλακεί”.

Οι Αγώνες δημιουργήθηκαν το 2014 από τον Harry, όταν ακόμη εργαζόταν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του και τη νύφη του, Kate Middleton, ως προστάτες του Βασιλικού Ιδρύματος του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ και του πρίγκιπα Harry.

Η Meghan Markle προστέθηκε στη συνέχεια ως τέταρτη προστάτιδα μετά τον γάμο της με τον Harry το 2018. Τα δύο αδέλφια χώρισαν τα γραφεία τους το 2019, πριν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχωρίσουν από τα ανώτερα πριγκιπικά καθήκοντα και μετεγκατασταθούν στην Καλιφόρνια τον επόμενο χρόνο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα