Πρίγκιπας Harry: Σνόμπαρε το Netflix για χάρη του Hulu
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σε εκδήλωσε για τo Invictus Games Foundation
Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Χαστούκι κατάφερε ο πρίγκιπας Harry στο Netflix, αφού το ντοκιμαντέρ του “Invictus Games” άρχισε να προβάλλεται στην πλατφόρμα streaming Hulu. Σημειώνεται πως ο δούκας του Σάσεξ έχει πενταετή συμφωνία με το αντίπαλο Netflix.

Μια μη ανακοινωθείσα μοναδική εκπομπή, στην οποία ο Harry μιλά για την οικογένειά του και την αφοσίωσή του στους Αγώνες, άρχισε να προβάλλεται στο Hulu, που ανήκει στην Disney.

Έχει τον τίτλο “Η αποστολή του πρίγκιπα Harry: Life, Family And The Invictus Games” και βασίζεται σε συνεντεύξεις που έδωσε ο Harry στο ABC News στον Καναδά αυτόν τον μήνα. Περιλαμβάνει την εμφάνισή του στην εκπομπή Good Morning America στις 16 Φεβρουαρίου, όπου είπε ότι ήταν ευτυχής που πέταξε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι στο πλευρό του βασιλιά Κάρολου μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Ανώτερη πηγή στο Netflix δήλωσε ότι ο Harry και η σύζυγός του Meghan εξακολουθούν να έχουν συμβόλαιο μαζί τους, αλλά φάνηκε να αιφνιδιάζονται από την είδηση.

Ένας ανώτερος παραγωγός τηλεοπτικών ειδήσεων είπε στην Daily Mail ότι ο Harry θα έπρεπε να γνωρίζει για τη χρήση της συνέντευξης και θα έπρεπε να υπογράψει ένα έντυπο αποδέσμευσης για να επιτρέψει στο ABC να τη μετατρέψει σε ντοκιμαντέρ για το Hulu.

Οι εικασίες σχετικά με την κατάσταση της σχέσης του Harry και της Meghan με το Netflix έχουν χτυπήσει κόκκινο μετά την επανεκκίνηση των επιχειρηματικών και φιλανθρωπικών τους εγχειρημάτων υπό τη νέα ιστοσελίδα Sussex.com. Ωστόσο, απέτυχε να αναφέρει ονομαστικά το κανάλι streaming στην ενότητα Archewell productions.

Πηγές δήλωσαν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμφωνία με το Netflix, η οποία υπογράφηκε στο τέλος του 2020. Αν και αναφέρεται ότι η αξία της είναι 100 εκατομμύρια δολάρια, το Netflix λέγεται ότι απλώς καλύπτει τα γενικά έξοδα της εταιρείας παραγωγής Archewell με περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια και τα περαιτέρω έσοδα εξαρτώνται από την παράδοση έργων από το ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής, έχουν παραδώσει το blockbuster ντοκιμαντέρ με τίτλο Harry & Meghan, καθώς και μια ταινία για το Invictus και το έργο του με τίτλο Heart of Invictus. Σχεδιάζεται η κινηματογραφική μεταφορά του ρομαντικού μυθιστορήματος Meet Me At The Lake – αν και δεν υπάρχει ακόμη σενάριο και δεν είναι σαφές αν το ζευγάρι έχει καταλήξει σε συγγραφέα.

Άλλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων μιας τηλεοπτικής εκπομπής και ενός άλλου ντοκιμαντέρ, δήλωσε το στέλεχος του Netflix, Bela Bajaria, ότι βρίσκονται στα “πολύ πρώιμα στάδια” της ανάπτυξης.

Πιστεύεται ότι ο Harry και η Meghan μπορεί να έχουν λάβει μόνο περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια από τον streamer μέχρι στιγμής, συνολικά, με μια πηγή να λέει ότι η συμφωνία με το Netflix είναι ουσιαστικά “νεκρή”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα