Πρίγκιπας Harry:«Δεν συναντιέται με παλιούς φίλους του όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο» για έναν θλιβερό λόγο
Πρίγκιπας Harry
Credit: weareinvictusgames/Instagram

Μια νέα αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Harry έκανε ένας από τους βασιλικούς insiders. Αυτή τη φορά, για τις συνήθειές του όταν επισκέπτεται τη γενέτειρά του.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το τελευταίο ρεπορτάζ, οι παλιοί του φίλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν καιρό να τον δουν. Αυτό γιατί, δεν επιχειρεί ο δούκας του Sussex να τους συναντήσει.

Ο πρίγκιπας Harry, που εδώ και δύο χρόνια μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο. Ο λόγος φυσικά ήταν για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του βασιλιά Καρόλου. Άλλωστε, ο μικρότερος γιος του έσπευσε να τον δει μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής του με καρκίνο.

Ωστόσο, η συνάντησή του με τον Κάρολο στο Clarence House διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα. Ο Harry επέστρεψε στο LA αργότερα την ίδια ημέρα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής επίσκεψής του στην πατρίδα του λοιπόν, δεν είδε κάποιον άλλον. Ούτε τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα William ούτε την Kate Middleton. Η τελευταία μάλιστα αναρρώνει από μια μεγάλη εγχείρηση.

Όπως γνωστοποίησε ο πρώην βασιλικός μπάτλερ Grant Harrold, δε συνάντησε και κανέναν από τους φίλους του. Επέλεξε δηλαδή όσο βρισκόταν στο Λονδίνο, να δει αποκλειστικά τον πατέρα του.

«Η αποξένωσή του από τους φίλους του σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για τον πρίγκιπα μετά τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ το 2020. Είναι τόσο επικεντρωμένος στη ζωή του στην Αμερική που έχει ξεχάσει τους φίλους του. Απ’ όσο γνωρίζω, δεν τον βλέπουν καν. Η νέα του ζωή στις ΗΠΑ να είναι ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο γι’ αυτόν. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δε θέλει να περνάει χρόνο εδώ. Επικεντρώνεται αποκλειστικά στη σύζυγό του, Meghan Markle και τα παιδιά τους» εξήγησε o Grant Harrold.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα