Μυρτώ Αλικάκη: «Οι φθορές πάνω μου δεν με κάνουν να νιώθω λιγότερο όμορφη»
Μυρτώ Αλικάκη
Credit: Myrto Alikaki/ Instagram

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση “Τέλειοι Ξένοι”, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς.

«Ο συγγραφέας λέει έχουμε τριών ειδών ζωές: τη δημόσια, την προσωπική και την ιδιωτική. Ίσως με κάποια έννοια να ισχύει αυτό. Νομίζω πως κάποιος μπορεί να έχει ένα δημόσιο πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που έχει στο σπίτι του, αν και τείνω να πιστεύω όσο πιο κοντά αυτά είναι μεταξύ τους τόσο πιο ευτυχής είναι ένας άνθρωπος.

Δεν θέλω για μένα πρωτίστως να υπάρχουν πράγματα που έχω την ανάγκη να τα κρύψω ή για τα οποία ντρέπομαι. Το κάνω κυρίως για τον εαυτό μου. Νιώθω καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν λέω ότι δεν έχω ντραπεί για κάτι που έχω κάνει, αλλά επειδή δεν μου αρέσει, προσπαθώ όσο μπορώ να το εξαλείψω”, είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη και πρόσθεσε:

“Μπορείς να συγχωρήσεις κάποιον, παρ’ όλα αυτά να έχεις χάσει την εκτίμησή σου σε αυτόν. Προφανώς θα δώσω ευκαιρία σε κάποιον που εκτιμώ, αν δεν εκτιμώ τον άλλο τότε μου είναι πολύ πιο δύσκολο”.

Και κατέληξε η Μυρτώ Αλικάκη: «Είναι καλό στη ζωή να αποδέχεσαι όσα δεν μπορείς να αλλάξεις κι έτσι να πορεύεσαι. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου, για να νιώθω όμορφα, δυνατή, να έχω ενέργεια και να μπορώ να χαίρομαι τη ζωή και όχι να μην υπάρχουν φθορές πάνω μου. Οι φθορές πάνω μου δεν με κάνουν να νιώθω λιγότερη όμορφη. Η γοητεία όσο μεγαλώνει μια γυναίκα είναι διαφορετική και λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε τέλειοι ή μόνο νέοι. Η ωριμότητα προσφέρει άλλες χαρές και άλλες συγκινήσεις πολύ σημαντικές».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα