Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος – Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έχω παντρευτεί»
Κατερίνα Γκαγκάκη
Credit: Katerina Gagaki/ Instagram

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή επικοινωνιολόγος μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή της, αλλά και για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί.

“Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος. Θεωρώ λίγο δεδομένα τα καλά που έρχονται στη ζωή μου. Στα κακά πάλι, ζορίζομαι. Δε νομίζω ότι έχω κάνει ποτέ κάποια πυρηνική αλλαγή στη ζωή μου. Το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου, και δεν έχω παντρευτεί ή δεν έχω κάνει κάτι τόσο διαφορετικό για μένα, δεν είναι τυχαίο”, είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και πρόσθεσε:

“Είναι στα πλαίσια του να μην αλλάξω ένα status quo που με ήθελε πάντα το παιδί μιας οικογένειας. Η αλλαγή ήρθε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μιας οικογένειας. Με έναν τρόπο δικό μου, όχι απαραίτητα σωστό και λειτουργικό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα, δηλαδή, άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι, για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν.

Ως ψυχολόγος έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος. Αλλά, με έναν τρόπο βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να κρύβομαι σε πράγματα τα οποία είναι…”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα