Ελεονώρα Μελέτη: Έκλαψα πολύ όταν άκουσα την Κατερίνα Γκαγκάκη
Credit: Ελεωνόρα Μελέτη/Instagram

H Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της στα social media σχολίασε τα όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Open. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γκαγκάκη υποστήριξε ότι η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε bullying στα χρόνια του “Πρωινό Καφέ”.

Στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη έκανε λόγο “δικαίωση” , “ανακούφιση” και “θεραπεία”

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη ανάλυσή της. Για εμένα ονομάζεται «δικαίωση», «ανακούφιση», «θεραπεία». Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρεται στην περίοδο του Πρωινού Καφέ όχι στη εκπομπή ή στο κανάλι και ναι ο τύπος ήταν ο κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτήν την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία κι ας εστιάσουμε σε αυτό”, έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

“Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μία Κατερίνα Γκαγκάκη να μιλά για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι ότι ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο χάρη σε αυτήν την τραυματική εμπειρία είδα τι δεν θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα