Βασίλισσα Ελισάβετ: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από το άλογό της που παρακολουθεί τη νεκρώσιμη πομπή
@roxx_rxn/twitter

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν η στιγμή που το άλογό της Emma, στέκεται στην άκρη του δρόμου απ’ όπου περνά η νεκροφόρα μεταφέροντας τη βασίλισσα στην έκταση του Ουίνδσορ για την ταφή.

Η Emma μοιάζει να παρακολουθεί τη νεκρώσιμη πομπή ενώ η σέλα της είναι σκεπασμένη με το μαντίλι που φορούσε η βασίλισσα όποτε την ίππευε.

Τόσο η Emma όσο και τα κόργκι της βασίλισσας ήταν παρόντα στην κηδεία, λες και έλεγαν το δικό τους “αντίο” στη γυναίκα που τα λάτρεψε.

@Royal_Circular/twitter

Την τελευταία φορά που η βασίλισσα ίππευσε την Emma ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής των σταύλων και των αλόγων της Terry Pendry, που εργάζεται για τη βασίλισσα τα τελευταία 28 χρόνια, μιλώντας στο Mailonline.

Ήταν τιμή και προνόμιο να έχω την Emma μαζί μου για να αποχαιρετήσω την Αυτής Μεγαλειότητα για τελευταία φορά. Η βασίλισσα λάτρευε την Emma και την ίππευε για περισσότερα από 20 χρόνια, οπότε ήταν σωστό να ήταν εκεί και συμπεριφέρθηκε άψογα. Νομίζω ότι είχε πιθανώς κάποια έκτη αίσθηση ότι η Αυτής Μεγαλειότης δεν θα την ίππευε πια και στεκόταν περήφανα εκεί γεμάτη σεβασμό” πρόσθεσε ο υπεύθυνος των αλόγων της βασίλισσας.

@Moi_Again/twitter

Και συνέχισε: “Η βασίλισσα ίππευε πάντα με μια λευκή σέλα από δέρμα προβάτου, ήταν η αγαπημένη της και έτσι φρόντισα να βάλω αυτή στην Emma. Για μια τελευταία πινελιά έριξα πάνω της το μαντίλι Hermes της βασίλισσας. Επίσης, ήταν το αγαπημένο της και είχε άλογα και άμαξες επάνω. Το λιγότερο είναι το καλύτερο αν με ρωτάς. Θα μπορούσα να βάλω και τα γάντια ιππασίας αλλά σκέφτηκα ότι το μαντίλι ήταν η τέλεια πινελιά. ίππευα με τη βασίλισσα για χρόνια και η τελευταία φορά που ίππευσε την Emma ήταν η 18η Ιουλίου, δύο μέρες πριν φύγει για το Μπαλμόραλ” όπου και πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η εικόνα της Emma έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο και ραγίζει καρδιές.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα