Βασίλισσα Ελισάβετ: Ατρόμητη “αμαζόνα” στα 96 της – Αγνόησε τις ιατρικές εντολές
Steve Parsons/AP

Η βασίλισσα Ελισάβετ αψήφησε τους γιατρούς της οι οποίοι, πριν από εννέα μήνες, της είχαν συστήσει να σταματήσει την ιππασία.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, αφού εγκατέλειψε το μπαστούνι της, επέστρεψε και στα αγαπημένα της άλογα. Ο φακός κατέγραψε την 96χρονη βασίλισσα να απολαμβάνει μία βόλτα με το άλογό της στο Κάστρο του Ουίνδσορ, παρά τις ιατρικές εντολές να απέχει από την ιππασία.

REX

Αδιευκρίνιστα προβλήματα κινητικότητας την εμπόδισαν από το να παραστεί σε αρκετές από τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, ενώ στις υποχρεώσεις της χρησιμοποιούσε μπαστούνι.

Από τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Justin Welby την Τρίτη και μετά φέρεται η υγεία της να έχει σημειώσει βελτίωση.

Πηγή είπε στη Sun ότι της έχει λείψει πολύ η ιππασία εδώ και εννέα μήνες: “Η βασίλισσα ευχαριστήθηκε να βρίσκεται και πάλι στα άλογά της. Το γεγονός ότι ιππεύει ξανά είναι ένα υπέροχο σημάδι μετά τις ανησυχίες για την υγεία της. Το να κάνει κάτι τέτοιο στα 96 της είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο”.

Getty Images

Η βασίλισσα Ελισάβετ τρέφει βαθιά αγάπη για τα άλογα, μια αγάπη που ξεκίνησε στα τρία της χρόνια, το 1929, όταν της χάρισαν ένα πόνι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα