Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαμογελαστή και χωρίς το μπαστούνι της σε νέα εμφάνιση μετά το Ιωβηλαίο

Η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, να στέκεται χωρίς τη βοήθεια του μπαστουνιού της, καθώς υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, Justin Welby, ο οποίος της απέδωσε τον ειδικό “Canterbury Cross”.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναγκάστηκε να απουσιάσει από τη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου, επειδή βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κι έτσι επισκέφθηκε τη βασίλισσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να της αποδώσει την ειδική τιμή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Ο Justin Welby δεν παρέλειψε να επαινέσει την 96χρονη βασίλισσα για την αδιάκοπη προσφορά και υπηρεσία της στην Εκκλησία της Αγγλίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή καθώς δεχόταν την τιμή.

Ο “Canterbury Cross” είναι ένας μικρός ασημένιος σταυρός, εμπνευσμένος από μία καρφίτσα των Σαξώνων του 9ου αιώνα με ειδικό σχέδιο, “εγκάρδιο σύμβολο” της “αγάπης, πίστης και στοργής” της εκκλησίας.

Καθώς η βασίλισσα αντιμετωπίσει κινητικά προβλήματα κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και κυρίως σπάνια εμφανίζεται χωρίς τη βοήθεια του μπαστουνιού της. Πιο πρόσφατη ήταν η εμφάνιση της βασίλισσα στη λειτουργία για το Τάγμα του Garter όπου εθεάθη να κρατά το μπαστούνι της και να υποβοηθά την κίνησή της.

The Royal Family/instagram
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα