Πράσινο τσάι: ο πιο πολύτιμος beauty σύμμαχός σας

Ας ξεκινήσουμε από ένα βασικό αξίωμα: Η ομορφιά αλλά και η υγεία μας, χτίζονται εκ των έσω. Οι διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής της σύγχρονης ζωής, δυστυχώς, δε βοηθούν σε αυτό, πώς θα σας φαινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι η συνολική ευεξία του οργανισμού σας βρίσκεται σε μερικές κούπες πράσινο τσάι;

prasino tsai

Η δύναμη του πράσινου τσαγιού έγκειται στη μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που περιέχει, γι’ αυτό και το συναντάμε στο πλαίσιο κάθε υγιεινής διατροφής ή αποτοξινωτικού πλάνου, κατά πόσο όμως το λαμβάνουμε υπόψην;

prasino tsai homepage

Μερικά από τα οφέλη του:

  • Βοηθά στη λιποδιάλυση: Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει προσφέρουν ένα σημαντικό boost στον μεταβολισμό, βοηθώντας τον να καίει περισσότερο λίπος, ειδικά στη δύσκολη περιοχής της κοιλιάς, ακόμη και σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο λεμόνι ή μέλι, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δράση του.
  • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα: Θωρακίζει τον οργανισμό και βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση ιώσεων και γρίπης. Παράλληλα, έχει αποδειχθεί πως βοηθά ιδιαίτερα στη μάχη ενάντια σε ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιοπάθειες, ενώ δρα σημαντικά και ενάντια στη νόσο του Alzheimer.
  • Δρα καταλυτικά ενάντια στις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό ενώ βοηθά στην αποτοξίνωσή του, προσφέροντας ένα πιο υγιές κυκλοφορικό σύστημα και μια γενικότερη κατάσταση ευεξίας.
  • Προσφέρει έντονη ενυδάτωση: Αρκετός κόσμος θεωρεί, λανθασμένα, ότι το τσάι μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, η αλήθεια είναι όμως πως μας  προσφέρει σχεδόν την ίδια ενυδάτωση με το αγαπημένο μας νεράκι.

Επομένως τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε τον καφέ στην άκρη και να ετοιμάσετε μία κούπα ζεστό μυρωδάτο τσάι;

Τip: Μπορείτε να καθιερώσετε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε ημέρα ώστε να απολαμβάνετε το τσάι σας, ζεστό ή κρύο, συνδυάζοντάς το με κάποιες απλές τεχνικές διαλογισμού και χαλάρωσης. Δοκιμάστε το και σύντομα θα παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές, εσωτερικά και εξωτερικά.

Δείτε ακόμα:

MAD VMA 2015: Οι beauty εμφανίσεις της βραδιάς

DIY Time! Φτιάξτε το δικό σας προϊόν αποτρίχωσης με 2 υλικά

Γιαούρτι: Το μυστικό για όλες τις beauty ανάγκες σας

Camouflage! 5 Τρόποι για να καλύψετε τη ρίζα που έχει βγει

Βάζετε λάθος τη μάσκαρα! Διαβάστε τα λάθη σας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα