Camouflage! 5 Τρόποι για να καλύψετε τη ρίζα που έχει βγει

Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται συντήρηση και αυτό είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός. Τι γίνεται όμως όταν έχει έρθει και έχει περάσει η ώρα του… ρετους; Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο ή να αγοράσετε ακόμα βαφή. Με τα παρακάτω tips μας μπορείτε να καμουφλάρετε τη ρίζα που έχει βγει πανεύκολα!

Δημιουργήστε αντιπερισπασμό!
Τα μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα δημιουργήσουν τον τέλειο αντιπερισπασμό τραβώντας όλη την προσοχή από τη ρίζα σας!

turban pasarela kokkino kragion

Stylish επιλογή
Φέτος τα τυρμπάν είναι must και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το trend φορώντας ένα χρωματιστό μαντίλι στα μαλλιά σας. Και θα είστε stylish και δεν θα φανεί τίποτα!

portokali kragion kreparismena mallia

Κρεπάρισμα
Το κρεπάρισμα στα μαλλιά κρύβει εντυπωσιακά τη ρίζα. Κι εμείς δεν το πιστεύαμε τόσο μέχρι που το δοκιμάσαμε. Με μια μικρή χτένα κρεπάρετε τα μαλλιά γύρω από το κεφάλι σας για ένα ατημέλητο αποτέλεσμα που θα σας σώσει.

xoristra sto plai portokalo kragion

Αλλάξτε πλευρά
…στη χωρίστρα! Όχι μόνο θα έχετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά αλλά θα κρύψετε τη ρίζα σας τόσο όσο χρειάζεται για να παρατείνετε το διάστημα ως την επόμενη βαφή σας.

riza mallia kapelo homepage

Leave your hat on
Καλοκαίρι είναι και το καπέλο όχι μόνο επιτρέπεται, επιβάλλεται. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας για extra πόντους στιλ και καμουφλάζ.

Δείτε ακόμα:

#LipArt: Για να μας φτιάξει λίγο η διάθεση

Τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το concealer part #1

Editor’s Choice: Η πιο τέλεια παλέτα για contouring από τη Maybelline New York

H Cindy Crawford είναι φίλη μας! Και αντιμετωπίζει τα ίδια beauty προβλήματα…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα