Crash Test: Φόρεσα για 2 εβδομάδες την Elancyl Cellu Slim Night

Πριν 14 ημέρες σας μίλησα για το κακό που με βρήκε στα δοκιμαστήρια των H&M δοκιμάζοντας ένα ομολογουμένως εξαιρετικό μαγιό. Είχα μια απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα πράγμα που με ανάγκασε αφενός να αφήσω το μαγιό στο δοκιμαστήριο (μέγα λάθος, δεν το ξαναβρήκα) και αφετέρου να αναζητήσω την τέλεια κρέμα αδυνατίσματος.

 

Το εν λόγω μαγιό… Ναι, η Doutzen Kroes είναι αυτή (Θου Κύριε!)

Όπως είπαμε την προηγούμενη φορά έπρεπε να είναι μια κρέμα που μυρίζει ωραία, που απορροφάται αμέσως και που έχει πάρει καλές κριτικές από το αυστηρότατο beauty editor κύκλωμα. Η κρέμα ήταν η Elancyl Cellu Slim Night και υποσχέθηκα να τη φοράω κάθε βράδυ και το έκανα. ΚΑΘΕ βράδυ μετά το βραδινό ντους, μετά τις 30 κρέμες προσώπου και πριν να πέσω ξερή από την κούραση έβαζα την κρέμα κάνοντας καλό μασάζ σε όλες τις προβληματικές περιοχές, μέχρι και στα δάχτυλα των ποδιών μου δηλαδή.

elancyl adinatismatos krema

Η μυρωδιά της είναι πολύ ευχάριστη και το δέρμα μου δεν χρειαζόταν περισσότερη ενυδάτωση όπως συνέβαινε με άλλες κρέμες αδυνατίσματος. Το πρώτο βράδυ ομολογώ είχα ανα χείρας και ένα Body butter το οποίο και δεν χρειάστηκα. Στα σοβαρότερα θέματα όμως, έκανε δουλειά; Έκανε! Φυσικά το πρώτο πρωί μετά τη χρήση δεν είδα κάποια διαφορά και για να είμαι ειλικρινής, τη διαφορά την παρατήρησε η κολλητή μου μετά από μια εβδομάδα χρήσης. Βλέπετε, εγώ κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη συνεχώς, εκείνη έχει την «τύχη» να με βλέπει γυμνή στα δοκιμαστήρια κάποια ΣΚ το μήνα. «Αδυνάτισες; ΤΙ έκανες;» με ρώτησε και της είπα για το Crash Test. «Πρέπει να σου πω πως κάνει δουλειά» μου είπε και την πιστεύω γιατί πριν τον καφέ σταματήσαμε στο φαρμακείο για να πάρει κι εκείνη μια Elancyl Cellu Slim Night. Να μην μακρηγορώ όμως, το δέρμα στα πόδια μου είναι σήμερα εμφανέστατα πιο λείο και είμαι βέβαιη πως εχω χάσει και κάποιους πόντους αλλά δεν έχω βγάλει τη μεζούρα από το συρτάρι. Αν με ρωτάτε, η Elancyl Cellu Slim Night κάνε πραγματικά καλή, γρήγορη και τέλεια δουλειά ενάντια στην κυτταρίτιδα. Αν μάλιστα συνδυαστεί με καλή διατροφή και πολύ νερό φαντάζομαι πως κάνει θαύματα. Go for it!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

#SplitHair δεν σημαίνει ψαλίδα, είναι το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών

Editor’s Choice: Dettol αφροντούς… επιτέλους!

Γαλλική κοτσίδα: Το πιο chic καλοκαιρινό χτένισμα

Μας ρωτήσατε: Σε τι ηλικία πρέπει να κάνω botox;

It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Αντωνίας Καλλιμούκου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα