#SplitHair δεν σημαίνει ψαλίδα, είναι το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών

Σχεδόν κάθε μήνα, ένα νέο trend στο χρώμα των μαλλιών κάνει την εμφάνισή του στο Instagram. Πριν λίγο καιρό σας είχαμε μιλήσει για τα #GrannyHair τα οποία η Lourdes, κόρη της Madonna υιοθέτησε πρόσφατα. Τώρα έχουμε ένα νέο trend: τα #SplitHair και όχι, δεν αναφερόμαστε στα μαλλιά με ψαλίδα…

Τα #SplitHair είναι μαλλιά βαμμένα μισά μισά. Είτε σε παστέλ χρωματισμούς, είτε σε φυσικά χρώματα, είναι ένα trend που δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εδώ στο beauty department του InStyle. Όχι, δεν είμαστε συντηρητικές απλά είναι ένα statement που μας φαίνεται too much.

split air mallia trend up do

Όταν τα μαλλιά είναι βαμμένα σε κοντινές αποχρώσεις κάπως μπορούμε να το δεχτούμε. Όταν ωστόσο είναι βαμμένα σε πολύ διαφορετικά χρώματα… δεν είμαστε και τόσο σίγουρες.

split hair mallia trend apo pano

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ακόμη εναλλακτική για όσες θέλουν να κλέβουν την παράσταση με το χρώμα των μαλλιών τους κι έτσι υπολογίζουμε πως θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς θα περνά ο καιρός και θα το τολμήσουν και περισσότερα αγόρια.

split hair mallia antriko

Θέλουμε και τη δική σας γνώμη όμως, θα τολμούσατε τα #SplitHair; Σας αρέσουν;

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Γαλλική κοτσίδα: Το πιο chic καλοκαιρινό χτένισμα

Μας ρωτήσατε: Σε τι ηλικία πρέπει να κάνω botox;

It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Αντωνίας Καλλιμούκου

Fun in the sun: 5 tips για να μην σας βλάψει ο ήλιος

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα