Fun in the sun: 5 tips για να μην σας βλάψει ο ήλιος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως από εδώ και στο εξής, οι ημέρες θα είναι ηλιόλουστες και ζεστές, πολύ ζεστές. Αυτό περιμέναμε όλο το χειμώνα και αγωνιούσαμε τον τελευταίο μήνα με τον άστατο καιρό.

 

Όλα καλά και όλα πολύ ωραία, η Ελλάδα δεν συγκρίνεται με τίποτα το καλοκαίρι, όμως η προστασία είναι προστασία και πρέπει να φροντίσετε το δέρμα σας για να το διατηρήσετε όμορφο. Ναι θα βάλετε αντηλιακό (ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ!) αλλά πρέπει να προσέξετε και μερικά ακόμη πράγματα. Όχι, δεν θα σας κάνουμε κήρυγμα, συμβουλές δίνουμε Jeez!

antiliako sto xeri homepage

Βάλτε ΑΡΚΕΤΟ αντηλιακό
Μην το λυπάστε και μην βάζετε αντηλιακό με φειδώ. Το αντηλιακό σας προστατεύει σωστά μόνο αν βάλετε όσο πρέπει. Πόσο; Όσο ένα σφηνοπότηρο για να καλύψετε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Φυσικά μιλάμε για αντηλιακά με SPF 30 και άνω και δεν θέλουμε να ακούσουμε κουβέντα σχετικά. Θα μαυρίσετε με υψηλό δείκτη, σας το εξηγήσαμε εδώ. Και μην ξεχνάτε χέρια και πόδια ακόμα κι αν δεν πάτε στην παραλία!

viamin c echinacea korres

Πιείτε βιταμίνη C
Η βιταμίνη C, εκτός του ότι σας χαρίζει πιο λαμπερό και υγιές δέρμα, σας προστατεύει θωρακίζοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες ΚΑΙ αυξάνει την αποτελεσματικότητα του SPF. Μην ξεχνάτε λοιπόν την πρωινή σας πορτοκαλάδα κι αν είστε πολύ busy για να στύψετε το χυμό σας ή δεν σας αρέσει πάρτε ένα συμπλήρωμα όπως αυτό της Κορρές με βιταμίνη C και Echinacea.

giaourti se bol homepage

Κάντε μάσκες με γιαούρτι
Είτε καείτε (Θου Κύριε!) είτε όχι, τα προβιοτικά του γιαουρτιού θα βοηθήσουν απίστευτα την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ανταλλάξτε την ενυδατική σας μάσκα με ένα κεσεδάκι γιαούρτι και βάλτε το στην περιποίησή σας μια φορά την εβδομάδα.

AntiThermal_WaterMist

Κατεβάστε την θερμοκρασία
Το ξέρατε πως οι σκούρες κηλίδες δεν δημιουργούνται μόνο από τον ήλιο; Όταν το δέρμα σας υπερθερμαίνεται το σώμα σας δίνει σήμα για παραγωγή μελανίνης κι έτσι καταλήγετε με σκούρες κηλίδες ακόμα κι αν δεν καθίσατε στον ήλιο. Κατεβάστε λοιπόν τη θερμοκρασία του δέρματός σας με πάγο ή με ένα ειδικό σπρέι όπως το ολοκαίνουργιο Anti Thermal Water Mist της Frezyderm που δροσίζει το δέρμα και κατεβάσει ακαριαία τη θερμοκρασία του δέρματος.

panama hat kapelo

Φορέστε καπέλο
Για τα μεγάλα γυαλιά δεν σας λέμε γιατί θα τα βάλετε έτσι κι αλλιώς. Το καπέλο ωστόσο πορεί και να το αποφύγετε αλλά δεν πρέπει. Θα προστατεύσει το πρόσωπό σας από τον ήλιο όσο κάνετε τη βόλτα σας ή πίνετε τον καφέ σας. Γιατί τόση προστασία; Για΄τι όταν δεν είστε στην παραλία (και ενδεχομένως δεν βάζετε συχνά αντηλιακό) κάθεστε περισσότερο στον ήλο άρα ο ήλιος σας βλάπτει περισσότερο. Είναι απλά μαθηματικά. Αγοράστε ένα καπέλο, θα πάρετε και extra πόντους στιλ!

Δείτε ακόμα:

4+1 μυστικά για λαμπερό πρόσωπο φέτος το καλοκαίρι

Αλλαγή εποχής: 5 τρόποι για να κάνετε το νεσεσέρ σας πιο καλοκαιρινό

#FlashTattoos: Τα πιο ωραία που είδαμε στο instagram

Blowing kisses! Έξυπνα τρικ για χείλη έτοιμα για φίλημα

Κορίτσια καθίστε, αυτή η συσκευή από το Fifth Element υπάρχει!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα