Κορίτσια καθίστε, αυτή η συσκευή από το Fifth Element υπάρχει!

Για εσάς που δεν έχετε δει την ταινία αναφερόμαστε σε αυτό το κατασκεύασμα που βάζει στα μάτια της η Mila Jovovic. Στην ταινία μπαίνει άβαφη και βγαίνει μακιγιαρισμένη και όταν το είχαμε πρωτοδει είχαμε πει oh lord sweet Jesus!

Πόσα προβλήματα θα έλυνε μια τέτοια συσκευή… χρόνου, τεχνικής, προϊόντων. Φυσικά ήταν ταινία επιστημονικής φαντασίας και κάτι τέτοιο δεν υπήρχε. Υπάρχει τώρα! Καλωσορίστε το MODA, τον πρώτο digital εκτυπωτή μακιγιάζ.

digital printer makigiaz add

Πως λειτουργεί; Διαλέγετε μια από τις δεκάδες φωτογραφίες των celebrities ή ανεβάζετε τη δική σας. Έπειτα βάζετε μέσα το πρόσωπό σας. Το MODA το σκανάρει διεξοδικά και στη συνέχεια εφαρμόζει με αερογράφο ένα λεπτό στρώμα χρώματος (απολύτως ασφαλής σύνθεση και πιστοποιημένη) σε 3 βήματα: primer, βάση και χρώμα. Μπαίνετε δηλαδή άβαφη και βγαίνετε μακιγιαρισμένη.

digital printer makigiaz

Το πότε θα έιναι διαθέσιμο στα καταστήματα δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε και η τιμή του όμως ανυπομονούμε και θα το αποκτήσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να πουλήσουμε όλη μας τη συλλογή παπουτσιών. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δημιουργήσουν και αυτό το μηχάνημα από το Fifth Element…

fifth element gif nails

Δείτε παρακάτω το video παρουσίασης του MODA για να καταλάβετε περισσότερα.

 

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Editor’s Choice: Το πιο κίτρινο βερνίκι

Video: Το πιο sexy smoky look σε 2 λεπτά

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να βάλετε ΣΩΣΤΑ το κονσίλερ

Τι έκανε πάλι η Lady Gaga στα μαλλιά της;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα