Τι έκανε πάλι η Lady Gaga στα μαλλιά της;

H Lady Gaga είναι μελαχρινή αυτό τον καιρό και μιλάμε για τα πραγματικά της μαλλιά, όχι τις περούκες. Αποφάσισε όμως να ξαναγίνει ξανθιά και όχι μόνο να μας παρουσιάσει το νεό της χρώμα αλλά να μας δείξει και όλη τη διαδικασία στο Instagram. Η lady κατέγραψε όλα τα στάδια της βαφής η οποία πήρε πάααααααρα πολύ χρόνο γιατί χρησιμοποίησαν την πιο ασφαλή για την τρίχα μέθοδο.

Βήμα 1ο

1. lady gaga instagram

«Μας πήρε 8 ώρες χθες να χαλαρώσουμε το χρώμα και συνεχίσουμε. Το glamour της στέρησης ύπνου! Και δεν έχουμε ακουμπησει ακόμα το ντεκαπάζ»…εμείς δεν έχουμε σταματήσει να κοιτάζουμε το μονόπετρο…
Βήμα 2ο

2 lady gaga mallia

«Ακόμα καθόλου ντεκαπάζ». Η colorist της Lady Gaga αφαιρεί πολύ σταδιακά το μαύρο χρώμα από τα μαλλιά της αντί να βάλει απευθείας το ντεκαπάζ που ναι μεν θα ξέβαφε την τρίχα αλλά θα την έφθειρε απίστευτα.
Βήμα 3ο

3. lady gaga ntekapaz

«Φέρτε το ουίσκι» γράφει ανεβάζοντας τα μπολ με το ντεκαπάζ. Ξέρει από πόνο κι αν έχετε κάνει ντεκαπάζ ξέρετε κι εσείς….
Βήμα 4ο

4 lady gaga vafi

«Το χρώμα ήδη ξανοίγει. Οι θεοί είναι μαζί μας. Χρησιμοποιούμε σκέτο ντεκαπάζ και όχι μπαλαγιάζ. Το προτιμώ γιατί δεν θέλω εφέ σαν ανταύγειες αλλά ένα συμπαγές, κλασικό ξανθό»
Βήμα 5ο

5 lady gaga mallia vafi

«Περισσότερο ξάνοιγμα. Φαίνεται η διαφορά στο πάνω μέρος και δεν έχουμε βάλει προϊόν σε όλο το κεφάλι ακόμα»
Βήμα 6ο

6 lady gaga ksanthia vafi

«Ελέγχουμε το ντεκαπάζ κρατώντας το μακριά από τη ρίζα έτσι ώστε η θερμοκρασία να είναι ομοιόμορφη σε όλο το κεφάλι και να μην επηρεαστεί από τη θερμοκρασία του σώματος». Η colorist της ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
Βήμα 7ο

7 lady gaga mallia vafi ksanthi

…έφτασαν στο σκάλπ «Το λάδι καρύδας καλμάρει το δέρμα του κεφαλιού μου» γράφει και δεν θέλουμε καν να διανοηθούμε τον πόνο!
Βήμα 8ο

8 lady gaga kranio

«Ώρα για ρεφλέ!»…αυτό που θα δώσει την τελική απόχρωση.
Το αποτέλεσμα

9 lady gaga mallia ksantha

«Χωρίς φίλτρο. Η μέθοδος που χρησιμοποιήσαμε ήταν για να με κάνει από μελαχρινή σε λαμπερή πλατινέ ξανθιά. Αν και ήταν επίπονο κάποιες στιγμές στο σκαλπ αφού δεν θέλω να χρησιμοποιώ ειδικά σπρέι ώστε να μην χαλάσει το καθαρό αποτέλεσμα. Ένα παυσίπονο και λίγο κρασί θα σας βοηθήσουν αλλά ξεπλύνετε ΑΜΕΣΩΣ αν νιώσετε πολύ άσχημα, δεν αξίζει να κάνετε φουσκάλες. Καλύτερα να κάνετε υπομονή. Τα μαλλιά μου είναι πολύ απαλά!». Απλά wow!
Η ειδικός

10 lady gaga colorist

«Η αγαπημένη μου φίλη για 6 χρόνια, ερωτευτήκαμε πριν χρόνια και είναι μια τρελή επιστήμων-μάγος του ξανθού. Ιδιοφυία, η απίστευτη Patti Song»… ένα ραντεβού που κλείνουμε; Μπήκατε στον πειρασμό; Μείνετε συντονισμένες γιατί ο Νικόλας Βιλλιώτης θα μας μιλήσει για όλα τα βήματα που ακολούθησε η Lady Gaga και θα μας δώσει όλες τις λεπτομέρειες!

Δείτε ακόμα:

Η Emma Stone έχει εξελιχθεί στο απόλυτο beauty icon, ας θυμηθούμε την πορεία της

Μας ρωτήσατε: Πως θα αποφύγω τους ερεθισμούς στο μπικίνι;

Η La Roche-Posay στην ημερίδα Νέοι…Για πάντα!

Video: Δείτε πως θα πετύχετε την τέλεια κοτσίδα-στεφάνι

Oh Wow! H κόρη της Madonna έγινε αγνώριστη

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα