Video: Το πιο sexy smoky look σε 2 λεπτά

Το smoky look είναι τέλειο το χειμώνα και το καλοκαίρι. Τους πιο ζεστούς μήνες ωστόσο το θέλουμε λίγο πιο διακριτικό και πολύ, πολύ πιο εύκολο για ευνόητους λόγους. Γι’ αυτό στρέψαμε την προσοχή μας για ακόμα μια φορά στο youtube και συγκεκριμένα στο κανάλι της MAC όπου υπάρχουν τα Instant Artistry Videos.

 

Πρόκειται για μικρά video όπου οι makeup artists του αγαπημένου μας brand, μας δείχνουν τους πιο εύκολους τρόπους να δημιουργήσουμε μοναδικά looks. Τι βρήκαμε; Ένα πανεύκολο tutorial με τον makeup artist Gregory Arlt ο οποίος μας δείχνει πως θα κάνουμε το τέλειο καλοκαιρινό smoky σε 2 λεπτά με ένα μόνο (ναι, 1 μόνο) προϊόν.

smoky eyes roz xeili

Για να το αντιγράψετε θα πρέπει να έχετε ένα μαλακό μαύρο μολύβι. Μόνο. Ο Gregory προτείνει το μολύβι Smoulder της MAC 18€ που είναι super μαλακό και τέλειο για αυτή τη χρήση. Με ένα κλικ εδώ όμως θα δείτε τα καλύτερα μολύβια της αγοράς για κάθε budget για να διαλέξετε.

mac smoulder molivi mation mavro

 

Τι πρέπει να κάνετε με το μολύβι σας; Να μουτζουρώσετε στην ουσία τα βλέφαρά σας αλλά με τον πιο chic τρόπο. Αρκετά όμως από εμάς, δείτε τον Gregory εν δράση και ανακαλύψτε πόσο εύκολο τελικά είναι να κάνετε smoky look σε 2 λεπτά, με 1 προϊόν…

Δείτε ακόμα:

We love bronze! 5 μπρονζέ σκιές που θα φορέσουμε όλο το καλοκαίρι

Αφήστε κάτω την οδοντόκρεμα, έχουμε νέο super tip για τα σπυράκια

Μαντέψτε τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η Kesha

It’s in the bag: κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Into the blue: Γαλάζια βερνίκια που θυμίζουν καλοκαίρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα