We love bronze! 5 μπρονζέ σκιές που θα φορέσουμε όλο το καλοκαίρι

Το μπρονζέ το καλοκαίρι δεν φοριέται απαραίτητα μόνο στα μάγουλα. Οι μπρονζέ σκιές είναι τέλειες για να αντικαταστήσουν τις nude του χειμώνα την εποχή που το δέρμα πας παίρνει αυτή την τέλεια χρυσαφένια απόχρωση. Τυχαίνει λοιπόν να έχουμε τις ιδανικές μπρονζέ σκιές, για ρίξτε μια ματιά…

Από αριστερά:

  • Κρεμώδης σκιά με ιριδίζοντα στοιχεία, Full Metal Shadow No 4 YSL. Φαίνεται εξαιρετικά λαμπερή και είναι αλλά με τον πιο διακριτικό και φίνο τρόπο.
  • Σκιά, Color Riche No 204, L’ Oreal. Είναι λαμπερή και με super διακριτικό μπρονζέ χρώμα που γίνεται ένα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.
  • Σκιά σε μορφή μολυβιού, Color Artist No 106, Erre Due. Είναι πανεύκολη στη χρήση, χρησιμοποιείται και σαν eyeliner και έχει την πιο μαλακή υφή.
  • Σκιά σε μορφή στικ, Ombre Hypnose Stylo No 15, Lancome. Έχει κρεμώδη και μακράς διάρκειας υφή για τα πιο καυτά καλοκαιρινά looks που αντέχουν ακόμα και στους 40 βαθμούς.
  • Σκιά, Illusion D’ Ombre No 95, Chanel. Χρησιμοποιείται με στεγνό ή με βρεγμένο σφουγγαράκι για super έντονο, καλοκαιρινό χρώμα στα μάτια.

Λοιπόν; Ποια θα διαλέξετε; Αν μας ρωτάτε η L’ Oreal και η YSL είναι ιδανικές για ξανθές, η Chanel και η Erre Due τέλειες για μελαχρινές ενώ η Lancome ταιριάζει σε όλες!

Δείτε ακόμα:

Η Emma Stone έχει εξελιχθεί στο απόλυτο beauty icon, ας θυμηθούμε την πορεία της

Μας ρωτήσατε: Πως θα αποφύγω τους ερεθισμούς στο μπικίνι;

Η La Roche-Posay στην ημερίδα Νέοι…Για πάντα!

Video: Δείτε πως θα πετύχετε την τέλεια κοτσίδα-στεφάνι

Oh Wow! H κόρη της Madonna έγινε αγνώριστη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα