Μας ρωτήσατε: Σε τι ηλικία πρέπει να κάνω botox;

Για το botox σας έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ συνεπώς αν δεν ξέρετε τι είναι κλικ, κλικ για να μάθετε. Η ερώτηση που μας κάνετε πολλές ωστόσο είναι πότε πρέπει να ξεκινήσετε το Botox. Βλέπετε, πολλές θέλετε να το κάνετε προληπτικά. Αρχικά να σας πούμε πως δεν πρέπει τίποτα, θα το κάνετε αν θέλετε. Πρόκειται για μια επεμβατική μέθοδο που δεν είναι στα must αλλά στις επιλογές μας αν αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη δεν μας ικανοποιεί.

Ρωτήσαμε λοιπόν τους δερματολόγους και expert φίλους του beauty department σχετικά με το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε botox. Η απάντηση ήταν ομόφωνη και δεν είχε να κάνει με την ηλικία όπως μπορεί να νομίζατε. Οι ειδικοί θεωρούν πως η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το botox είναι όταν πλέον οι ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό σας (στα μάγουλα δίπλα από τη μύτη, μέτωπο κοκ) είναι εμφανείς και όταν το πρόσωπό σας είναι στάσιμο. Τότε έχετε πραγματικά κάτι το οποίο το Botox μπορεί να βελτιώσει. Συνεπώς αφήστε τα «θα το κάνω προληπτικά» και τις λοιπές δικαιολογίες. Αγαπήστε το δέρμα σας σε κάθε ηλικία και κάντε botox μόνο αν έχετε όντως λόγο (ρυτίδες που φαίνονται πολύ). Αν και εμείς δεν βλέπουμε κανέναν λόγο…

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Αντωνίας Καλλιμούκου

Fun in the sun: 5 tips για να μην σας βλάψει ο ήλιος

4+1 μυστικά για λαμπερό πρόσωπο φέτος το καλοκαίρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα