Editor’s Choice: Dettol αφροντούς… επιτέλους!

Σαν παρθένος με ωροσκόπο σκορπιό, η μυρωδιά του Dettol με ξετρελαίνει (εδώ Χριστίνα,η Χρόνη). Για την ακρίβεια, αν μπορούσα να πλένω τα πάντα με Dettol, ακόμα και τα μαλλιά μου θα το έκανα. Δυστυχώς, όσο και αν μου αρέσει εμένα η μυρωδιά και η… απολύμανση, οι γύρω μου δεν συμφωνούν. Αυτός και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν χρησιμοποιούσα ως σήμερα το Dettol στο μπάνιο που γίνεται αλλά πλέον δεν χρειάζεται.

Hello cuties! Η Dettol βλέπετε αποφάσισε να μου/μας κάνει ένα τεράστιο δώρο αυτό το καλοκαίρι και δημιούργησαν αφρόλουτρα. Αφρόλουτρα που μοσχοβολούν και δεν μυρίζουν καθόλου Dettol αλλά έχουν όλες την υπογραφή και την εμπειρία του Dettol, της No1 μάρκας στην υγιεινή καθαριότητα.  Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και διατίθενται σε 4 yummy αρώματα: Citrus Crush και Fruit Burst σε μορφή gel, Honey Glow και Sensitive Touch σε μορφή κρέμας. Το δικό μου αγαπημένο είναι το Sensitive Touch, το μωβ, με το σύκο, α-πί-θα-νο. Ποιο θα γίνει το δικό σας αγαπημένοι παρθένοι;

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Γαλλική κοτσίδα: Το πιο chic καλοκαιρινό χτένισμα

Μας ρωτήσατε: Σε τι ηλικία πρέπει να κάνω botox;

It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Αντωνίας Καλλιμούκου

Fun in the sun: 5 tips για να μην σας βλάψει ο ήλιος

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα