It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε μέσα στην τσάντα της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη –εκτός από απίθανα όμορφη- έχει μια αβίαστη γλυκύτητα, ευγένεια και καλοσύνη που σε κάνει να νομίζεις πως την ξέρεις χρόνια. Είναι από τις γυναίκες που σε κοιτάζουν πραγματικά, που χαμογελούν ειλικρινά και έχουν μια έμφυτη φινέτσα …για εμάς όλα αυτά ήταν αρκετά για να πούμε πως βρήκαμε το νέο μας girl crush. Αυτά και το γεγονός πως βρήκε χρόνο μέσα στο πρόγραμμά της (είναι super busy και έχει ένα υπέροχο κοριτσάκι) για να μας δείξει τι έχει μέσα η τσάντα της. Δείτε κι εσείς…

its in the bag despoina kabouri

Η τσάντα της μαρτυρά πως είναι νέα μητέρα με την πρώτη ματιά καθώς το cd του Μάϊκ του Φασολάκη και το παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Για τις σαπουνόφουσκες κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γιατί έχουμε κι εμείς ένα ίδιο στο γραφείο και παιδιά δεν έχουμε. Εκτός λοιπόν από τα κλασικά κλειδιά, πορτοφόλι κινητό η Δέσποινα έχει μαζί της το άρωμά της. Είναι το Love της Chloé που μυρίζει …αγάπη μαζί με καθαριότητα και μια ιδέα αισθησιασμού και το είχαμε μυρίσει πάνω της την προηγούμενη φορά που την είχαμε δει. Έχει πάντα μαζί της ένα μέικαπ για παν ενδεχόμενο αν και πιστεύουμε πως δεν το χρησιμοποιεί γιατί απλά δεν χρειάζεται. Πιστέψτε μας, δεν χρειάζεται.

despoina kabouri stin tsanta tis panthenol

Το beauty αντικείμενο που δεν βγαίνει ποτέ από την τσάντα της ωστόσο είναι το 2 σε 1 κρέμα χεριών και Lip balm Hand Cream & Lip Stick με ρόδι του Panthenol Extra. Είναι ιδιοφυές γιατί σε μια compact συσκευασία κρύβει όλη την ενυδάτωση που μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και μυρίζει τέλεια. Μας είπε μάλιστα πως έχει εμμονή και με μια δεύτερη μυρωδιά, το blueberry. Τέλος, η Δέσποινα έχει μαζί της ένα σνακ που είναι πάντα κάποιο φρούτο (αυτή τη φορά ένα μήλο) καθώς πιστεύει στην υγιεινή διατροφή αν και κάνει ζαβολιές, όλοι μας κάνουμε.

Ευχαριστούμε Δέσποινα!

Δείτε ακόμα:

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε μέσα στην τσάντα της Ελένης Πέτα

It’s in the bag! Ρίξαμε μια ματιά στην τσάντα της Έλενας Ασημακοπούλου

Στην τσάντα της: Η Μυρτώ Κάζη, παρουσιάστρια του MTV, μας δείχνει τι την διατηρεί όμορφη κάθε μέρα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα