Γιατί τα άλλα μοντέλα αντιπαθούν την Kendall Jenner;

Η μικρή αδερφή της Kim Kardashian είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στον χώρο της μόδας τους τελευταίους μήνες. Γιατί; Μα γιατί είναι το κορίτσι θαύμα, που κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει τόσο θεαματική εξέλιξη, με δημιουργούς και Οίκους από όλο τον κόσμο να τη θέλουν στη «δούλεψή» τους.

Οι κακές γλώσσες εδώ και καιρό λένε πως η Kendall δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ταλέντο, ούτε καν ξεχωριστή ομορφιά, και πως είναι στο επίκεντρο αποκλειστικά και μόνο γιατί είναι η αδερφή της Kim Kardashian. Μάλιστα πρόσφατα, πηγές αναφέρουν ότι στις Εβδομάδες Μόδας το νεαρό μοντέλο δεν περνάει καθόλου καλά. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει την εχθρική συμπεριφορά των συναδέλφων της στα παρασκήνια των shows οι οποίες δε δίστασαν να ρίξουν ακόμα και αποτσίγραρα στο ποτό της Kendall. Άλλοι πάλι λένε πως η γόνος της οικογένειας Kardashian δεν έχει καμία επαφή με τα υπόλοιπα μοντέλα και συναναστρέφεται μόνο με αυτά που είναι πολύ διάσημα, έχοντας μια συμπεριφορά σχεδόν σνομπ απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η αλήθεια είναι πως ανεξάρτητα με το ταλέντο της, αν δεν είχε το επώνυμο Jenner, το πιο πιθανό θα ήταν να ξεκινούσε από πολύ χαμηλά και όχι από το show του Marc Jacobs. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο μάλλον και τα όχι και τόσο γνωστά μοντέλα την αντιπαθούν και της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Θα αντέξει άραγε την πίεση η 18χρονη Kendall;

Διαβάστε ακόμα:

Throwback Thursday: Γνωρίστε την Elsa Schiaparelli, μία από τις πιο σημαντικές δημιουργούς όλων των εποχών

Milan Fashion Week: Η Gucci συλλογή που θα αγαπήσετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα