Στην τσάντα της: Η Μυρτώ Κάζη, παρουσιάστρια του MTV, μας δείχνει τι την διατηρεί όμορφη κάθε μέρα

Η Μυρτώ Κάζη, παρουσιάστρια της εκπομπής Everyday Girls στο MTV και proud owner του site Yes I doκάτι ετοιμάζει (κάνει ρίμα) με το InStyle και μιας που ήρθε από τα γραφεία μας σκεφτήκαμε να την αναγκάσουμε να μας δείξει τι έχει μέσα στην τσάντα της. Γιατί; Γιατί είναι πάντα φρέσκια και πανέμορφη και -δεν μπορεί- κάπου εκεί μέσα θα βρίσκεται το μυστικό. Ιδού τι περιέχει η τσάντα της όμορφης Μυρτώς…

«Μα πως γίνεται να έχω τόσα πράγματα για τα χείλη;!» μας είπε όταν αρχίσαμε να αδειάζουμε το περιεχόμενο της Marc by Marc Jacobs τσάντας της και συνέχισε: «Έχω και ένα μήλο… και νερό. Χαμός γίνεται εδώ μεσα, με αιφνιδιάσατε». Ανάμεσα σε κλειδιά, κινητό και γυαλιά βρήκαμε πως η Μυρτώ δίνει τεράστια σημασία στην υγιεινή διατροφή (μήλο + νερό) και γι’ αυτό το δέρμα της μοιάζει να ακτινοβολεί από μέσα. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχει αυτή την ηλιοκαμένη λάμψη εξαιτίας του bronzer Teint Ideal Bronze της Vichy.

Όντως, τα προϊόντα για τα χείλη ήταν πολύ περισσότερα από κάθε άλλο είδος μακιγιάζ και η αγάπη της για τις ροζ αποχρώσεις ήταν… εμφανέστατη. Ανακαλύψαμε όμως και ένα μαύρο μολύβι, το κλασσικό μαύρο της MAC και ένα bronze βερνίκι νυχιών συγκεκριμένα του Κορρέ. Που καταλήξαμε μετά από αυτή την επιδρομή; Η Μυρτώ είναι φυσικά όμορφη και δεν χρειάζεται πολλά για να φρεσκαριστεί μέσα στην ημέρα, μόνο ένα μήλο, λίγο νερό και ροζ στα χείλη.

Ευχαριστούμε Μυρτώ!

Δείτε ακόμα:
Η Μυρτώ Κάζη του MTV μοιράζεται με το ΙnStyle.gr τα μυστικά της ομορφιάς της
«Αν έπρεπε να…»:H Μυρτώ Κάζη απαντάει σε 21 επιτακτικές InStyle ερωτήσεις
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα