It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε μέσα στην τσάντα της Ελένης Πέτα

H Ελένη Πέτα είναι πλέον μια περίφανη μητέρα και βλέποντάς την, νομίζει κανείς πως ο χρόνος σταμάτησε για εκείνη. Δείχνει πιο φρέσκια από ποτέ και το χαμόγελό της αρκεί για να μας φτιάξει τη διάθεση. Μετά από μία διετία μακριά από τις μουσικές σκηνές και τα φώτα κυκλοφόρησε το digital single Να Μείνεις Εδώ με τη Feelgood Records, το οποίο τραγουδάμε συνεχώς στο κεφάλι μας (και στο γραφείο). Με αυτό το χαμόγελο και τη super fun διάθεση λοιπόν, μας άνοιξε την …τσάντα της όταν της ζητήσαμε να δούμε τι μυστικά κρύβει και δείχνει μόνιμα τόσο φρέσκια και όμορφη.

bag eleni peta tsanta

«Έχω μαζί μου τα βασικά του μακιγιάζ. Αν και δεν βάφομαι πολύ στην καθημερινότητά μου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστεί μέσα στην ημέρα. Στο πρόσωπό μου φοράω κυρίως πούδρα και μόνο σε σημεία που χρειάζεται και προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Ok, ίσως λίγο χρώμα στα χείλη» μας είπε ενώ εξετάζαμε το περιεχόμενο της τσάντας της.

«Επίσης, έχω πάντα μαζί μου μια κρέμα χεριών. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική και το ίδιο ισχύει και για τα χείλη γι’ αυτό το Liposan δεν λείπει από την τσάντα μου» είπε συνεχίζοντας: «Τα υπόλοιπα είναι τα κλασικά, κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό, γυαλιά ηλίου…». Αφού αδειάσαμε την τσάντα της κάναμε μια βόλτα μαζί στην ντουλάπα της ομορφιάς όπου μας αποκάλυψε την αγάπη της για τα φλοράλ αρώματα, για τα λαμπερά βερνίκια νυχιών.

Δείτε ακόμα: 

It’s in the bag! Ρίξαμε μια ματιά στην τσάντα της Έλενας Ασημακοπούλου

Στην τσάντα της: Η Μυρτώ Κάζη, παρουσιάστρια του MTV, μας δείχνει τι την διατηρεί όμορφη κάθε μέρα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα