Τζένη Καρέζη: Όταν τη φλέρταρε ο Alain Delon και έγινε έξαλλη η Romy Schneider – Σπάνια φωτογραφία
O Alain Delon Romy Schneider στην ταινία Πισίνα
Photo by REPORTERS ASSOCIES/Gamma-Rapho via Getty Images

Η Τζένη Καρέζη εκτός από μια σπουδαία ηθοποιός υπήρξε και μια όμορφη γυναίκα. Είχε τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου.

Φαίνεται ότι προσωπικότητα, η ομορφιά και τα υπέροχα μάτια της μάγεψαν και τον Alain Delon. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 1960 στην Επίδαυρο. Ο Alain Delon παρακολούθησε μαζί με την τότε σύντροφό του, Romy Schneider, την “Εκάβη” με την Κατίνα Παξινού. Μαζί τους ήταν και ο Ιταλός σκηνοθέτης Luchino Visconti.

Λέγεται ότι υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ της Τζένης Καρέζη και του διάσημου γόη του κινηματογράφου. Το φλερτ συνεχίστηκε και στο πλοίο που μετέφερε τους ηθοποιούς στην Αθήνα. Το βλέμμα του Alain Delon προς την Τζένη Καρέζη στη φωτογραφία που τράβηξε ο Νίκος Μαστοράκης τα λέει όλα.

“Επειδή ξέρω ότι με κάτι τέτοιες φωτογραφίες, φτιάχνεστε: Την έβγαλα στο εστιατόριο πλοίου, όταν η Τζενούλα φλερτάριζε τον Αλαίν. Και ο Λουκίνο παρατηρούσε διακριτικά. Λίγο πιο κει στη φωτό (δεν φαίνεται) ήταν η Ρόμυ, πολύ τσατισμένη από το φλερτ του Αλαίν στη Τζενούλᨔ. Αυτό έγραψε ο Νίκος Μαστοράκης το 2014 όταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook.


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα