Ποιος ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας; Οι γονείς του είναι επίσης ηθοποιοί
Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε παιδική ηλικία
Credit: Maria Tzompanaki/Instagram

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και σήμερα είναι διάσημος ηθοποιός. Το ταλέντο στην υποκριτική φαίνεται πως κυλούσε στις φλέβες του καθώς και οι δύο γονείς του είναι ηθοποιοί και μάλιστα πολύ επιτυχημένοι.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά που προβάλλεται σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια και μάλιστα σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Ο λόγιος για τον Ορφέα Αυγουστίδη, γιο της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία είχε αναρτήσει στο Instagram η μητέρα του. Μάλιστα φαίνεται και η ίδια να τον κρατά στην αγκαλιά της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στην σειρά “Σασμός” και υποδύεται τον “Αστέρη”, γιο της “Καλλιόπης Σταματάκη” την οποία υποδύεται η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε σπουδές κινηματογράφου στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο” (2005) σε σκηνοθεσία Νίκου Περράκη.

Μεταξύ των πολλών τηλεοπτικών σειρών στις οποίες έχει παίξει είναι και το “Νησί”.

Το 2021 απέκτησε ένα γιο τον Αχιλλέα-Κωνσταντίνο μαζί με τη σύντροφο του Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και βάπτισε τον γιο του τον Ιούνιο του 2022.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα