Ορφέας Αυγουστίδης: «Έχω παίξει σε παράσταση με τέσσερις θεατές»
Oρφέας Αυγουστίδης
Credit: Orfeas Avgoustidis/ Instagram

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη θεατρική παράσταση “Ο Άσχημος”, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αλλά και για την εποχή που είχε παίξει μόνο για τέσσερις θεατές!

«Τώρα ζούμε κάτι καινούριο, γιατί επιτρέπεται στους νέους ηθοποιούς να τολμήσουν να εκτεθούν στην τηλεόραση, αν τους προσφερθεί δουλειά. Παλιότερα έπρεπε να διαλέξουν, δεν γινόταν, απαγορευόταν να παίζεις στο θέατρο και στην τηλεόραση, ειδικά σε καθημερινό. Τώρα νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα, αρκεί να το στοχεύσει», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης και πρόσθεσε:

«Έχω βρεθεί σε παραστάσεις που ήταν γεμάτες, έσκιζαν και δεν πληρωνόμασταν, δεν είχαμε λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο. Ή εποχές σε μικρά θέατρα, άδεια, τα πάντα. Αν ξέρεις για ποιο λόγο κάνεις αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει τίποτα. Ήμασταν τρεις και έχουμε παίξει για τέσσερις ένα βράδυ. Το επόμενο ήταν έντεκα. Φυσικά δεν χαίρεσαι, αλλά βρίσκεις δύναμη και λόγο να το κάνεις, χωρίς να απευθύνεσαι σε χιλιάδες. Όταν τελειώνει η μέρα αυτό που σου μένει είναι αυτό που έχεις μοιραστεί με τους συναδέλφους σου στη σκηνή, στις πρόβες και κάποιοι αργότερα θα σου πουν ότι τους άρεσε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα