Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του
Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του
Credit: Orfeas Avgoustidis/Instagram

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/2 καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα.

«Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε από τη σχέση μου με τη Γεωργία, από την ανάγκη μας να θεωρεί ο ένας τον άλλον οικογένεια. Η Γεωργία μου το ενέπνευσε αυτό. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Ένιωσα ότι κάπως έτσι έχουν νόημα τα πράγματα. Να εμπιστευτείς κάτι στον άλλον από σένα» ανέφερε.

«Δίνω χρόνο στην οικογένεια και παίρνω από τον ύπνο μου, εάν χρειαστεί. Ειδικά τον πρώτο χρόνο που είχε έρθει ο Αχιλλέας στη ζωή μας και ήμασταν τρεις πια… Μάλιστα επέτρεψα για πρώτη μου φορά να με επισκεφθεί το στρες γιατί ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο μέσα στην ημέρα. Άρχισα να σφίγγομαι γιατί ήθελα, όχι μόνο να αλλάζω πάνες, να τον βλέπω και να είμαι παρών για να βοηθάω την Γεωργία. Βρίσκω χρόνο, φέτος έχω άλλα όρια από πέρσι και πρόπερσι οπότε τον βλέπω ακόμα περισσότερο και περνάμε κάθε μέρα λίγο χρόνο μαζί. Τα ξυπνήματα μας, το απόγευμα πριν πάω στο θέατρο, την ώρα που ξαπλώνει δηλαδή του λέω «καληνύχτα» και μετά πηγαίνω στο θέατρο, τα Σαββατοκύριακα είναι δικά του πάλι. Όσο περνάνε τα χρόνια θα προσαρμόζομαι κι εγώ γύρω από τις ανάγκες της οικογένειας» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Η Γεωργία πια είναι τα περισσότερα πόδια του τραπεζιού, εκεί που ήθελα πάντα να είμαι εγώ το τραπέζι και όλα τα πόδια να είναι δικά μου. Ήθελα δηλαδή να μην μπορεί κανένας να πάρει κάτι που να μην έχω εγώ τον έλεγχο. Πια γενναιόδωρα της έχω δώσει ένα κομμάτι από αυτό γιατί θέλω να φοβάμαι να μην πάθει κάτι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Συναντηθήκαμε μέσα από την ανάγκη μας να είμαστε ξέγνοιαστοι, να παίζουμε, να μιλάμε. Είδα στα μάτια της έναν άνθρωπο που δονείται και συγκινείται από την Τέχνη, ακόμα κι αν είναι έξω από την δική μας δουλειά. Η Γεωργία έχει αυτό που θέλω κι εγώ να ξαναγίνω. Έχει μια παιδική αθωότητα ανεπιτήδευτη που πια εγώ προσπαθώ να βρίσκομαι σε αυτή την περιοχή προκειμένου να είμαι έτσι επάνω στη σκηνή και θέλω να είναι πια αυτός ο στόχος μου. Η Γεωργία μου δείχνει τον δρόμο. Οπότε αυτά είναι πράγματα που ήταν εκεί και είχα ευτυχώς την ψυχραιμία να τα δω. Ταυτόχρονα με ανακουφίζει, με κάνει και γελάω, μου αρέσει να κάνω ό,τι μου άρεσε να κάνω και μόνος μου αλλά πια θέλω να τα κάνω μόνο με την Γεωργία και αυτό είναι τέλειο» είπε τέλος ο ηθοποιός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα