Ποιος γνωστός τραγουδιστής είναι το αγοράκι της φωτογραφίας
Ο Γιώργος Σαμπάνης μικρός
Credit: George Sabanis Official/Instagram

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλανά μάτια είναι διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης.

Εμφανίζεται στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης μαζί με μεγάλα ονόματα ενώ έχει γράψει τραγούδια για κορυφαία ονόματα όπως ο Γιάννης Πάριος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος και πολλά ακόμη.

Υπήρξε επίσης πρωταθλητής στίβου με 14 χρυσά πανελλήνια μετάλλια στην κατοχή του.

Τον αναγνωρίσατε;

Πρόκειται για τον Γιώργο Σαμπάνη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία είχε αναρτήσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει τρία αδέλφια και ως έφηβος άκουγε κυρίως ροκ συγκροτήματα της δεκαετίας του 1960 και του 1970, και συγκροτήματα βρετανικών και Αμερικανικών θρύλων. 

Άρχισε να παίζει μουσική όταν ήταν 13 ετών και σπούδασε κιθάρα σε ένα μουσικό σχολείο της Αθήνας. Την ίδια εποχή δημιούργησε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν “Φάσμα”. Τραγουδούσαν και έγραφαν τραγούδια, ένα εκ των οποίων ήταν το “Το φιλί της ζωής” το οποίο κάποια χρόνια αργότερα ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου.

Τον Οκτώβριο του 2007 έγινε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του συνθέτη και του τραγουδιστή ενός single με τίτλο «Κάπου αλλού» το οποίο περιέχει την επιτυχία «Σ’ αφήνω στον επόμενο».

Από την άνοιξη του 2022 βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα