Έξαλλη η Kim Kardashian με τη σύζυγο του Kanye West – “Πες της να ντύνεται μπροστά στα παιδιά μας”
Credit: Kim Kardashian/Instagram

Η Kim Kardashian προειδοποίησε τον πρώην σύζυγό της Kanye West να πει στη νέα του σύζυγο Bianca Censori να ντύνεται” και να αποφεύγει να φοράει τα σκανδαλώδη, ανύπαρκτα ρούχα της κοντά στα παιδιά τους, όπως υποστηρίζουν εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η Kim, 43 ετών, λέγεται ότι έχει μια φιλική σχέση με την 29χρονη Bianca, αλλά φέρεται να μην είναι οπαδός της τολμηρής της μόδας μπροστά στα παιδιά της: North, δέκα ετών, Saint, οκτώ ετών, Chicago, έξι ετών και Psalm, τεσσάρων ετών.

“Η Kim έδωσε εντολή στον Kanye να μην αφήσει ποτέ την Bianca να ντύνεται έτσι κοντά στα παιδιά τους”, δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο DailyMail.com. “Είναι πραγματικά έκπληκτη που ο Kanye άφησε τη γυναίκα του να βγει έτσι από το σπίτι“.

Η γεννημένη στην Αυστραλία Bianca έχει φωτογραφηθεί ενώ κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις από τότε που παντρεύτηκε τον 46χρονο Kanye τον Δεκέμβριο του 2022 – λιγότερο από έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kim. Κάτι που προφανώς η τηλεπερσόνα δεν βλέπει με καλό μάτι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα