Ντίνος Ηλιόπουλος: Ποζάρει με τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους – Σπάνια φωτογραφία από το 1964
Ντίνος Ηλιόπουλος
Credit: Finos Film

Nτίνος Ηλιόπουλος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους κωμικούς του κινηματογράφου και του θεάτρου. Γεννήθηκε το 1915 στην Αλεξάνδρεια και πέθανε το 2001 στην Αθήνα. Με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χιούμορ και μια ασυνήθιστα αβίαστη ευγένεια, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κατάφερε να σκορπίζει το γέλιο αυθόρμητα και χωρίς υπερβολές.

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος «Προσπαθούσα από μικρός να αναλύσω σε βάθος την υποκριτική του Τσάρλι Τσάπλιν. Ήταν για μένα ο πρώτος μου δάσκαλος και του χρωστάω την μετέπειτα εξέλιξή μου ως ηθοποιός».

Η επίσημη σελίδα “Το Σπίτι του Ηθοποιού” στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Ντίνο Ηλιόπουλο με τη δεύτερη σύζυγο του, την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ και τη νεογέννητη κόρη τους Εβίτα το 1964. Οκτώ χρόνια αργότερα θα έρθει στον κόσμο η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η Χίλντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τάφο του Ντίνου Ηλιόπουλο που βρίσκεται στο Α’ Νεκροταφείο υπάρχει μια πλάκα, που γράφει κατ’ απαίτησή του: «Με συγχωρείτε κυρίες μου, που δεν μπορώ να σηκωθώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα