Μαίρη Χρονοπούλου: Περήφανη νονά κρατά στην αγκαλιά της τον Άλκη Κούρκουλο στη βάπτισή του – Σπάνια φωτογραφία
Credit: Aπό την ταινία "Κοινωνία Ώρα Μηδέν"

Είναι γνωστό ότι η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Νίκος Κούρκουλος ήταν πολύ καλοί φίλοι, οικογένεια για να είμαστε πιο ακριβείς. Άλλωστε η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό σε 90 ετών, ήταν η νονά του Άλκη Κούρκουλου.

Σε συνέντευξή της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αναφερθεί στη στενή φιλία που είχε με τον Νίκο Κούρκουλο.

Δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο θέατρο, είχα δύο τρεις λατρεμένους σαν τα αδέλφια και τον πατέρα που δεν είχα. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς και κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε. Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια“, είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου και είχε προσθέσει:

Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό. Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Ήταν τα πάντα για μένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν το τέλειο παιδί“.

Η επίσημη σελίδα “Το Σπίτι του Ηθοποιού” στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη βάπτιση του Άλκη Κούρκουλου, στην οποία η Μαίρη Χρονοπούλου κρατά στην αγκαλιά της τον βαφτιστήρα της και χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, ενώ δίπλα της βρίσκεται ο Νίκος Κούρκουλος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα