Δημήτρης Μητροπάνος: 76 χρόνια από τη γέννησή του – Σπάνια φωτογραφία σε ηλικία 19 ετών
Δημήτρης Μητροπάνος

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της χώρας μας, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1948. Με την αφορμή τη συμπλήρωση 76 χρόνων από τη γέννησή του, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του. Βλέπουμε τον 19χρονο τότε Δημήτρη Μητροπάνο στο πρώτο του πέρασμα από τον ελληνικό κινηματογράφο στη δραματική ταινία “Μεγάλες αγάπες” που κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το 1967.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

Ο 19χρονος Δημήτρης Μητροπάνος με την τραγουδίστρια Ναυσικά στο πρώτο πέρασμά του από τον ελληνικό κινηματογράφο στη δραματική ταινία “Μεγάλες αγάπες” που κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το 1967, όπου ερμηνεύει το τραγούδι των Ζαμπέτα-Βασιλειάδη “Αυγές, χαράματα και δειλινά”.

Την ίδια χρονιά ηχογραφεί και τον πρώτο του 45αρη δίσκο με τίτλο “Θεσσαλονίκη”. Ο μεγάλος ερμηνευτής, που κατάφερε μέσα από τις σπουδαίες ερμηνείες. τον καθηλωτικό λυρισμό και τη δωρική του εκφραστικότητα να μιλήσει απευθείας στις καρδιές όλων των Ελλήνων, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1948 στα Τρίκαλα.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε από τη ζωή στις 17 Απριλίου του 2012 σε ηλικία 64 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα