Ανανεωμένη η Khloé Kardashian – Η αλλαγή στα μαλλιά της
Η Khloé Kardashian
Credit: Khloé Kardashian/Instagram

Νέο… φλογερό look έχει η Khloé Kardashian. Η reality star επέδειξε την εντυπωσιακή αλλαγή και την ανανεωμένη εμφάνισή της σε φωτογραφίες για την τελευταία της συλλογή με τη Fabletics, με τίτλο Khloé V3.

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram για την καμπάνια, η οποία προωθεί την τρίτη συλλογή της μάρκας με την Kardashian, η συνιδρύτρια του Good American επιδεικνύει τα χάλκινα μαλλιά της, ενώ κάνει μοντέλο για διάφορα activewear κομμάτια.

Η Khloé αποχωρίστηκε τα συνήθως ξανθέ πλατινέ μαλλιά της επιλέγοντας ένα χάλκινο χρώμα που τη φωτίζει. Η μάρκα αθλητικής ένδυσης δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της καμπάνιας όπου βλέπουμε την Kardashian να αλλάζει διάφορα ρούχα από τη νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης.

Η συλλογή περιλαμβάνει 26 κομμάτια. Στο δελτίο Τύπου η Khloé σημειώνει: “Είμαι κάποια που βρίσκει δύναμη στο να κινώ το σώμα μου κάθε μέρα, το οποίο υποστηρίζει επίσης τη σωματική και ψυχική μου υγεία. Η Fabletics έχει συγχωνεύσει το προσωπικό μου στυλ και τις προτιμήσεις μου για την εφαρμογή σε κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια σειρά από όμορφα, τεχνικά ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά στιλ που μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και, το σημαντικότερο, ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα