Χριστίνα Φαρμάκη: Η νέα ζωή της τραγουδίστριας που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90
Χριστίνα Φαρμάκη
Credit: 𝐂𝐡𝐫𝐲𝐬𝐚𝐧𝐭𝐡𝐢 (𝘊𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪𝘯𝘢) 𝐅𝐚𝐫𝐦𝐚𝐤𝐢/Instagram

Η Χριστίνα Φαρμάκη, η τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 έχει αλλάξει ζωή και πλέον δεν ασχολείται με το τραγούδι.

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Happy Day”, η ίδια έκανε γνωστό πως πλέον ζει στην Αγγλία με την οικογένειά της κι έχει δική της σειρά με ρούχα.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω στην Αγγλία, αποφασίσαμε να μείνουμε εκεί με τον σύζυγό μου για τα παιδιά μας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το τραγούδι είναι καθαρά μια προηγούμενη ζωή, άλλη ζωή. Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλήξει ότι δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα. Δεν τραγουδώ ποτέ, δεν ακούω ποτέ τα τραγούδια μου. Υπήρξαν πολλές απογοητεύσεις, δεν ήθελα να συμβιβαστώ με πολλά πράγματα. Για εμένα ήταν εύκολη η απόφαση να αποσυρθώ. Ήμουν τόσο γεμάτη από την οικογένεια μου, που δεν μου έλειπε καθόλου. Είχα φτάσει σε σημείο κατάθλιψης με τους φωτογράφους και τα δημοσιεύματα. Έβγαλα πολλά χρήματα, αυτό ήταν από τα θετικά πράγματα» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Φαρμάκη στην κάμερα της εκπομπής.

«Τα καλλιστεία τα θυμάμαι ως κακή εμπειρία, υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση για τα μικρά και νεαρά κορίτσια. Βγήκα με άνεση και φαινόταν σαν έπαρση» ανέφερε η ίδια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα