Τι κάνουν τα κορίτσια (και το αγόρι) του InStyle όταν δεν τα βλέπει κανείς;

Secret Single Behaviour: ο όρος πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Sex and the City για να περιγράψει αυτά που κάνουν τα single κορίτσια όταν είναι μόνα τους στο σπίτι. Αν θυμάστε η Charlotte χάζευε τους πόρους της στον μεγεθυντικό καθρέφτη. Φυσικά, δεν έχουν μόνο τα single κορίτσια το προνόμιο να απομονώνονται και να κάνουν… τα δικά τους! Η μια κουβέντα έφερε την άλλη στο γραφείο του InStyle και κάπως αρχίσαμε να συζητάμε για αυτά που κάνουμε εμείς όταν δεν βλέπει κανείς, πόσο μάλλον οι σύζυγοι, αρραβωνιαστικοί και αγαπημένοι μας. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είμαι όσο πιο single γίνεται αλλά με «έπαιξαν» τα άλλα κορίτσια και γι’ αυτό θα ξεκινήσω με το δικό μου μυστικό.

Οι γυρισμένες τρίχες
Τρελαίνομαι για τις γυρισμένες τρίχες. Τρελαίνομαι για αυτές όσο τρελαίνομαι για το South Park και το προφιτερόλ. Φυσικά τους επιτίθεμαι και ασχολούμαι με τις ώρες, συχνά κάνοντας ολόκληρες επεμβάσεις στα πόδια μου. Εννοείται πως το κάνω όταν είμαι μόνη μου, κάτω από φώτα-προβολείς, με τα χειρότερα-καλύτερα γυαλιά στραβομάρας μου και συνοδεύω τις κινήσεις με επιφωνήματα τύπου «Ωωωωω!», «Αααααα», «Πω-πω-πω-πω» #foreveralone

maria laina

Μαρία Λαϊνά

«Όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι, μου αρέσει να ψάχνω τις μικροσκοπικές τρίχες που έχουν ξεφύγει από το λέιζερ και να τις βγάζω με τα χέρια μου. Όχι με το τσιμπιδάκι. Με τα χέρια μου. Μπορεί να ασχοληθώ και 20 λεπτά με μια τρίχα. Με χαλαρώνει τρομερά (όχι δεν πονάει) και το απολαμβάνω. ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ.»

giannis tsioylis

Γιάννης Τσιούλης
«Αυτό που κάνω όταν είμαι μόνος μου είναι… η αποτρίχωση στη μύτη. Γενικά δεν έχω θέματα με το grooming, είναι ξεκάθαρα διαφορετικό από τη γυναικεία περιποίηση αλλά η αποτρίχωση στη μύτη is where I draw the line. Μόνος, ολομόναχος.»

penny karakasi

Πέννυ Καρακάση
«Όταν βγάζω κάποιο σπυράκι, του επιτίθεμαι και μετά βάζω από πάνω betadine. Η διαδικασία παίρνει κάποια ώρα και το θέαμα με τα κόκκινα από το betadine σημάδια δεν είναι να τα βλέπει άνθρωπος συνεπώς… all alone.»

anthi mimigianni

Ανθή Μιμηγιάννη
«Δεν είναι πολύ σπουδαίο αλλά μου αρέσει να είμαι μόνη μου όταν βγάζω τα φρύδια μου. Δεν ξέρω, δεν θέλω να με βλέπει κανείς. Μπορεί να ασχοληθώ άπειρη ώρα και θέλω να το κάνω όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι. Μπορεί να μην είναι κάτι περίεργο αλλά εγώ είμαι περίεργη με αυτό.»

mia birakou

Μίνα Μπιράκου
«Όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι έχω την τάση να βάζω στο πρόσωπό μου αυτά που τρώω… όχι κάποιο μπέικον αλλά αν φάω μια μπανάνα, θα τρίψω τη φλούδα της στο πρόσωπό μου. Καταλαβαίνετε πως δεν το κάνω με παρέα αυτό και ναι, έχω βάλει πολλές τροφές στο πρόσωπό μου.»

poppy tersipazoglou

Πόπη Τερσιπάζογλου
«Εντάξει, δεν πειράζει να το παραδεχτώ, όλες το κάνουν: σπάω όποιο μαύρο στίγμα βρεθεί μπροστά μου. Μου αρέσει όσο ξέρω ότι αρέσει σε όλες σας αλλά κεκλεισμένων των θυρών, δεν είναι ιδιαίτερα ladylike.»

xristina zarda

Χριστίνα Ζάρδα
«Μάσκα. Δεν μπορώ να κάνω μάσκα αν είναι κάποιος στο σπίτι και όχι απαραίτητα μόνο ο καλός μου. Δεν θέλω να με βλέπει κανείς. Εντάξει, δεν είναι σπουδαίο αλλά ο καθένας με τα κολλήματά του!»

Δείτε ακόμα:

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Μαρίας Κωνσταντάκη

Τα 4 beauty looks που δεν θα φύγουν ΠΟΤΕ από τη μόδα

Preview: Τα βερνίκια της Olivia Palermo είναι… όπως τα περιμέναμε

Δύο σαγηνευτικά λάδια για… Ideal Body όλο το καλοκαίρι!

Beauty Up! Η εβδομάδα συνεχίζεται με μια ακόμη beauty day στο The Mall Athens!