Δύο σαγηνευτικά λάδια για… Ideal Body όλο το καλοκαίρι!

Τα λάδια το καλοκαίρι είναι must… όχι, όχι, ΟΧΙ! Δεν εννοούμε στον ήλιο (εκτός κι αν έχουν δείκτη προστασίας από SPF20 και πάνω). Εννοούμε μετά τον ήλιο και μετά το μπάνιο, αντί για κρέμα. Βλέπετε, τίποτε δεν ενυδατώνει το δέρμα τόσο αποτελεσματικά όσο το λάδι και τίποτε δεν είναι πιο απολαυστικό. Όταν μάλιστα μιλάμε για τα λάδια της Vichy η απόλαυση φτάνει στο maximum και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Ας μιλήσουμε για το Ideal Body Ξηρό έλαιο…
Αποτελείται από 10 Φυτικά Έλαια  (μακαντάμια, αγριοτριανταφυλλιά, ήλιος, κορίανδρος, τζοτζόμπα, βερύκοκο, πασιφλόρα, φραγκοστάφυλλο, καλαμπόκι, ανθός ρυζιού) και επιπλέον, η σύνθεσή του έχει εμπλουτιστεί με Αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε και τα ευεργετικά Ω-3 και Ω-6 που είναι ό, τι χρειάζεται η επιδερμίδα μας. Απορροφάται αμέσως προσφέροντας εντατική θρέψη και ενυδάτωση αλλά και λάμψη. Μιλώντας όμως για λάμψη…

VICHY IDEAL BODY HUILE 3 ORS SOMA LADI HOMEPAGE

Ας μιλήσουμε και για το Ideal Body 3 Ors  Ξηρό Ελαιο…
Περιλαμβάνει όλα τα έλαια και τα ευεργετικά συστατικά του κλασικού ξηρού ελαίου ΚΑΙ  δημιουργεί ένα φωτεινό ΒΒ αποτέλεσμα, χάρη στις χρυσές, χάλκινες και μπρονζέ πέρλες που διαθέτει, οι οποίες διαχέουν το φώς κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει ιδανική. Όσο για τη μυρωδιά τους.. Μυρίζουν καλοκαίρι!

Δείτε ακόμα:

Beauty Up! Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια ακόμη beauty day στο The Mall Athens!

H Kate Middleton γέννησε κι εμείς θυμόμαστε την beauty μεταμόρφωσή της

Καρέ alert! Και η Selena Gomez με νέο κούρεμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα