Preview: Τα βερνίκια της Olivia Palermo είναι… όπως τα περιμέναμε

Η Olivia Palermo είναι style icon. Τίποτα επάνω της δεν είναι βαρετό ούτε και απαραίτητα προβλέψιμο και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας από νωρίς μην πέσει το fashion department να μας φάει. Όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία της με το brand Ciate (λατρεμένα βερνίκια), είχαμε σπεύσει να σας το πούμε (οι αποδείξεις) και φυσικά ανυπομονούσαμε να τα δούμε.

Και τα είδαμε… Εννοείται ότι δεν περιμέναμε από την Olivia να λανσάρει μια συλλογή με κίτρινα, φούξια και glitter για τα νύχια. Όχι, όχι, όχι! Τα χρώματα που προτείνει η Olivia με τη συλλογή της είναι ένα διακριτικό ροζ, ένα κόκκινο και ένα σχεδόν κοραλλί.

olivia palermo ciate

Είναι όμορφα και τόσο safe που, εμείς στο λίγο πιο creative beauty department, θα τα ονομάσουμε προβλέψιμα. Οριακά βαρετά *έγραψε και ένιωσε την πύρινη ματιά της fashion editor* και ας έχουν κάπως vintage συσκευασίες (το vintage μας αρέσει) *έγραψε και ένιωσε την πύρινη ανάσα της αρχισυντάκτριας στο λαιμό της*.

olivia palermo vernikia ciate

 

Τα κουτιά τους είναι κομψά και παραπέμπουν σε κουτιά αρωμάτων αλλά πως αλλιώς θα δικαιολογούσε τόσο η Olivia όσο και η Ciate την τιμή του κάθε βερνικιού που θα κοστίζει 25$ (να τονίσουμε πως ΔΕΝ είναι Chanel, just sayin;).

olivia palermo vernikia nixion ciate

Όσο για το ενδιαφέρον (περίπου) της συλλογής… τα ονόματα των βερνικιών έχουν έμπνευση από την οικογένειά της. Το κόκκινο λέγεται Hush και είναι αφιερωμένο στη μητέρα της. Το ροζ λέγεται Sundays και είναι εμπνευσμένο από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο άντρας της κάθε Κυριακή στο Instagram ενώ το κοραλλί λέγεται Nantucket… δεν εξήγησε γιατί. Σταματάμε όμως εδώ να γράφουμε διαφορετικά θα πρέπει να σας αποχαιρετίσουμε για πάντα αφού θα μας δολοφονήσει στην κουζίνα το fashion department. Πείτε μας όμως, πώς βρίσκετε εσείς τη νέα συλλογή της Olivia;

Δείτε ακόμα:

Η Olivia Palermo θα κάνει καριέρα σχεδιάστριας;

Η La Mer παρουσιάζει το Illuminating Moments με πρωταγωνιστές την Olivia Palermo και τον σύζυγό της

Get the look: Αντιγράψτε το σύνολο της Olivia Palermo

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα