Θέλετε να σταματήσετε να γυαλίζετε; Διαβάστε εδώ…

Το καλοκαίρι ιδρώνουμε, το δέρμα μας εκκρίνει περισσότερο σμήγμα, τα προϊόντα μας επιβαρύνουν… σε τι οδηγούν όλα αυτά; Σε ένα όχι λαμπερό αλλά γυαλιστερό πρόσωπο το οποίο δεν θέλουμε καθόλου. Αν θέλετε λοιπόν να σταματήσετε να γυαλίζετε δεν έχετε παρά…

Να πλένετε το πρόσωπό σας με προϊόντα ενάντια στην ακμή
Ακόμη κι αν δεν έχετε σπυράκια ή τάση για σπυράκια και λιπαρότητα, το χρειάζεστε. Αυτού του είδους τα καθαριστικά, περιέχουν συστατικά που ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος στο δέρμα (αυτό που σας κάνει να γυαλίζετε) και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά.

diestalmenoi poroi gif

Να βάζετε περισσότερο αντηλιακό
Μπορεί να νομίζετε πως το αντηλιακό σας κάνει να γυαλίζετε περισσότερο αλλά κάνετε μεγάλο λάθος. Όχι μόνο δεν ισχύει αυτό αλλά το αντηλιακό μπορεί και να σας βοηθήσει να μην γυαλίζετε αρκεί να διαλέξετε το σωστό. Αντηλιακά που περιέχουν Zinc ή/και Titanium Dioxide (φορέστε γυαλιά και διαβάστε την ετικέτα) απορροφούν τη λιπαρότητα.

10

Να αποφεύγετε το αλκοόλ και τα καυτερά φαγητά.
Το αλκοόλ και τα καυτερά διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και σας κάνουν να ιδρώνετε, πολύ. Μπορείτε να αντισταθμίσετε το εφέ αυτό τρώγοντας βερίκοκα και καρότα που είναι γεμάτα βιταμίνη Α. Η βιταμίνη Α επιβραδύνει την παραγωγή λιπαρότητας. Αλλά θα πρέπει να μειώσετε και τα δύο, sad but true.

lathi makigiaz kako retous

Να αγαπήσετε τις πούδρες
Ναι δεν τις φοράτε και ίσως δεν τις θέλετε αλλά μαζί με τα μαντηλάκια ενάντια στη λιπαρότητα, είναι εκείνες που θα σας κάνουν να αποκτήσετε ματ όψη γιατί κακά τα ψέμματα… τα απερισσότερα από τα παραπάνω δεν θα τα κάνετε.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε τις και όλα θα πάνε καλά

Remember this? Τα πιο αξιομνημόνευτα μαλλιά από το Beverly Hills 90210

Αυτά τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να τα ξεχάσετε στις διακοπές σας

Επιτέλους! Ποια Ελληνίδα τόλμησε τα rainbow μαλλιά;