Remember this? Τα πιο αξιομνημόνευτα μαλλιά από το Beverly Hills 90210

Ποιος δεν έβλεπε Beverly Hills 90210; Ποια δεν μισούσε την Kelly, δεν ήταν ερωτευμένη με τον Dylan αλλά θα ήθελε να πάει στη μαμά της τον Brandon; Η σειρά που σημάδεψε τα teen χρόνια μας εκτός από διασκέδαση, μας προσέφερε και πολλά trends και σήμερα θυμόμαστε τα πιο αξιομνημόνευτα χτενίσματα που αντιγράψαμε ξανά και ξανά.

Οι αφέλειες της Brenda
Είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα των αφελειών. Είναι οι πιο πυκνές, ολόισιες και αξιοζήλευτες. Καλύτερες ακόμα και από εκείνες της Zooey Deschanel.

kelly taylor konta mallia

To pixie cut της Kelly
Είχε κι εκείνη αφέλειες αλλά αραιές, έπιανε πολλά up dos και φορούσε πολύ marsala κραγιόν αλλά εκείνο που θα μας μείνει αξέχαστο είναι το Pixie cut της το οποίο προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε και αποτύχαμε. Damn you Kelly!

donna martin gif

To κοκοράκι της Donna
H Donna μας ήταν αδιάφορη, τη βρίσκαμε οριακά εκνευριστική όμως είχε τελειοποιήσει το περιβόητο κοκοράκι των 90’s. Το κοκοράκι της ήταν έργο τέχνης και πάντα στην εντέλεια. Ξοδέψαμε πολλά κιλά λακ για να το πετύχουμε…

andrea beverly hills gif

Το φριζάρισμα της Andrea
Τα μαλλιά της Andrea ήταν μόνιμα φριζαρισμένα αλλά με την καλή έννοια. Μπορεί να μην ήταν η πιο δημοφιλής τη σειρά, ούτε και η πιο όμορφη ταυτιστήκαμε όμως με τα σγουρά ατίθασα μαλλιά της και τα πιάναμε κι εμείς μισά μισά.

Tiffani Thiessen as Valerie Malone

Το καρέ της Valerie
Πολύ κοντό, πολύ ίσιο και πολύ γυριστό στην άκρη. Τελευταία λέξη της μόδας τότε και τελευταία λέξη για τα μαλλιά μας τα οποία κάψαμε στην προσπάθεια να πετύχουμε την τέλεια καμπύλη. Είχαμε δίκιο που δεν τη συμπαθούσαμε για κανέναν λόγο.

Δείτε ακόμα:

Αυτά τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να τα ξεχάσετε στις διακοπές σας

Επιτέλους! Ποια Ελληνίδα τόλμησε τα rainbow μαλλιά;

Τι σκέφτεται μια beauty editor στην παραλία

Αντηλιακά για εσάς που… μισείτε τα αντηλιακά

Δεν βρίσκετε μολύβι χειλιών; Φταίει η Kylie Jenner!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα