Δεν βρίσκετε μολύβι χειλιών; Φταίει η Kylie Jenner!

Τα χείλη της Kylie Jenner έχουν εξελιχθεί σε σήριαλ. Είναι αληθινά; Δεν είναι; Φταίει το μακιγιάζ; Δεν φταίει; Την απάντηση την έδωσε στο reality show της οικογένειας όπου και παραδέχτηκε πως έχει κάνει ενέσεις για να αποκτήσει αυτό το υπερμέγεθες στόμα. Καιρός ήταν!

Πριν από αυτό έλεγε πως τα χείλη της είναι αποτέλεσμα overlining (γραμμή έξω από το περίγραμμα). Μάλιστα είχε δηλώσει τη λατρεία της για ένα συγκεκριμένο μολύβι χειλιών, αυτό της MAC στην απόχρωση Spice. Είναι αυτό το χρώμα.

spice molivi xeilivn mac

Μοιάζει βγαλμένο από τα 90’s όμως, όπως και με κάθε τι άλλο Kardashian, έγινε αυτόματα best selling προϊον. Best selling σε σημείο που… καλή τύχη στην ανεύρεσή του αν το θέλετε. Η έλλειψη σε όλο τον κόσμο είναι τρομακτική. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, στην Αμερική είναι διαθέσιμο μόνο online και μόνο με λίστα αναμονής. Ναι, για ένα μολύβι. Αν σκεφτούμε για λίγο το γεγονός πως δημιουργήθηκε έλλειψη στο συγκεκριμένο προϊόν που κατασκευάζει ένα megabrand όπως η MAC τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά… Μετά έρχεται το #KylieJennerLipChallenge να επισφραγίσει τη θεωρία μας.

Δείτε ακόμα:

Αυτό είναι το απόλυτο tip που θα σώσει τα ξηρά μαλλιά σας το καλοκαίρι

Οι 7 εντολές της αποτρίχωσης με κερί

#WeddingHair: Νυφικά χτενίσματα με έμπνευση από το instagram

Αυτό είναι το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών στο Hollywood

Το πιο απλό body scrub που θα σας βοηθήσει να μαυρίσετε καλύτερα

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα